01 Kasım 2014 17:06

Akhisar Belediyespor: 1 - Trabzonspor: 1

Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor karşılaşması karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı. Bu sonuçla Trabzonspor, 8. hafta sonunda 6. beraberliğini alırken puanını da 9 yaptı. Akhisar Belediyespor ise beraberlik sonunda puanını 14'e yükseltti.

Paylaş

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve hakem Süleyman Abay'ın düdük çaldığı maçta ev sahibi Akhisar Belediyespor, 23. dakikada Theofanis Gekas'ın golüyle öne geçtiği maçta bu üstünlüğünü koruyamadı. Ev sahibi ekibin ikinci yarıda Bruno'nun vuruşunda bir şutu da direkten döndü. Konuk Trabzonspor'a bir puanı getiren golü ise 32. dakikada Mehmet Ekici kaydetti.

68. dakikada Akhisar Belediyespor'dan Bilal Kısa'nın sağdan kullandığı serbest atışta, top kaleci Fatih Öztürk'te kaldı.

69. dakikada ani gelişen Akhisar Belediyespor atağından Saidi Ntibazonkiza orta sahadan aldığı top ile ceza sahasına girdi, vuruşunda Mustafa Akbaş yatarak topu uzaklaştırdı. Aynı dakikada Theofanis Gekas'ın pasında ceza sahası dışarısında topa buluşan Bruno'nun sert şutunda top yan direkten oyuna geri döndü. Güray Vural'ın dönen topa vuruşunda, top üstten farklı şekilde auta gitti.

77. dakikada kazanılan serbest atışta Akhisar Belediyespor'dan Theofanis Gekas'ın vuruşunda top üstten dışarı gitti.

80. dakikada Akhisarspor'dan Ahmet Cebe'nin sağdan yaptığı ortada arka direkte Bruno dokunamayınca top auta gitti.

83. dakikada Trabzonspor'dan Mehmet Ekici'nin soldan korner çizgisine inerken yaptığı vuruştu top auta gitti.

84. dakikada Trabzonspor'dan Mehmet Ekici'nin kullandığı serbest atışta, kaleci Oğuz son anda topu tokatlayarak gole izin vermedi.

90. dakikada Akhisar Belediyespor'dan Bilal Kısa'nın vuruşunda top üstten dışarı gitti.

90+1 dakikada Akhisar Belediyespor'dan Bilal Kısa'nın serbest atıştan kaleye gönderdiği topa Theofanis Gekas dokunamayınca, yere vuran meşin yuvarlak üstten az farkla auta çıkarken ev sahibi de önemli bir pozisyondan yararlanamadı.

Geri kalan dakikalarda da başka gol olmadı ve 90 dakika 1-1 eşitlikle sona erdi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Göksun'da 6 kişi mantardan zehirlendi

SONRAKİ HABER

Hayvan otlatan 2 çocuğa yıldırım çarptı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...