09 Temmuz 2011 05:54

Konyaaltı’na akaryakıt deposuna protesto

ANTALYA’nın Konyaaltı ilçesinde bulunan akaryakıt depolama alanlarına bir yenisi daha eklendi. Büyükşehir Meclisinde bölgede akaryakıt depolama alanıyla ilgili görüşülen plan değişikliğine CHP ve MHP’den onay geldi. Mecliste onaylanan yeni depolama alanını bölgede yaşayan vatandaşlar, mecliste protesto etti.Antalya Bü

Konyaaltı’na akaryakıt deposuna protesto
Paylaş

ANTALYA’nın Konyaaltı ilçesinde bulunan akaryakıt depolama alanlarına bir yenisi daha eklendi. Büyükşehir Meclisinde bölgede akaryakıt depolama alanıyla ilgili görüşülen plan değişikliğine CHP ve MHP’den onay geldi. Mecliste onaylanan yeni depolama alanını bölgede yaşayan vatandaşlar, mecliste protesto etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin temmuz ayı meclis toplantısında Antalya Limanı’nda bulunan akaryakıt depolama tesisleri konusu damgasını vurdu. Mecliste Aytemiz Akaryakıt Boru Hattı’nın yaklaşık 35 dönümlük olan depolama alanının ‘akaryakıt depolama alanı’ olarak değiştirilmesine yönelik plan değişikliği talebine CHP ve MHP’nin onay vermesine, izlemeye gelen mahalle sakinleri tepki gösterdi. Mahalle adına söz almak isteyen vatandaşları ise CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, görevliler yardımıyla dışarı çıkartmak istedi. Kısa süreli tartışmanın ardından meclise gelen mahalle sakinleri ‘Bir daha sana oy yok’ diyerek meclis salonunu terk etti. (ANTALYA)

ÖNCEKİ HABER

Meles ve Arap dereleri temizleniyor

SONRAKİ HABER

Hasankeyf’te büyük atlama

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...