09 Temmuz 2011 04:56

Balyoz'da 5 muvazzaf askere tutuklama

Balyoz soruşturması kapsamında dün tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen ve aralarında Tuğamiral Fahri Can Yıldırım'ın da bulunduğu 6 muvazzaf askerden 5 'i tutuklandı.Gölcük Donanma Komutanlığı ve Eskişehir'de ele geçirilen Balyoz belgelerine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Tuğamiral Fahri Can Y

Balyoz'da 5 muvazzaf askere tutuklama
Paylaş

Balyoz soruşturması kapsamında dün tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen ve aralarında Tuğamiral Fahri Can Yıldırım'ın da bulunduğu 6 muvazzaf askerden 5 'i tutuklandı.

Gölcük Donanma Komutanlığı ve Eskişehir'de ele geçirilen Balyoz belgelerine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Tuğamiral Fahri Can Yıldırım'ın da bulunduğu 6 muvazzaf asker dün getirildikleri Beşiktaş Adliyesi'nde soruşturmayı yürüten savcı Hüseyin Ayar tarafından tutuklama talebiyle Nöbetçi 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edilmişti. Gece geç saatlere kadar devam eden mahkemenin ardından ise 6 askerden aralarında Tuğamiral Fahri Can Yıldırım'ın da bulunduğu 5 muvazzaf asker tutuklandı. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Bir tersane işçisi daha yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

İsveç’te yoksul çocukların sayıları arttı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...