23 Ekim 2014 19:15

Boşanmak isteyen kadını eşi bıçaklayarak öldürdü

Ümraniye’de 2 çocuk annesi kadın boşanmak istediği eşi tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü.

Boşanmak isteyen kadını eşi bıçaklayarak öldürdü
Paylaş

Ümraniye’de 2 çocuk annesi kadın boşanmak istediği eşi tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, saat 16.30 sıralarında Altınşehir Mahallesi Kiremit Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre; bir süredir eşinden ayrı yaşayan Hülya Çadırcı boşanma işlemlerini başlatmak için bir avukatla görüştüğü belirtildi. Bu arada Hülya Çadırcı’nın kendisini aldattığı gerekçesiyle  G. Çadırcı yanına ekmek bıçağı ve satır alarak peşine düştü. Sokakta karşılaşan çift arasında başlayan kavga sırasında G. Çadırcı, eşini defalarca bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Kanlar içinde yere yığılan genç kadının yardımına koşan çevredeki vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri genç kadını Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hülya Çadırcı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 4 yerinden bıçaklandığı öğrenilen Çadırcı’nın 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, karısını sokak ortasında defalarca bıçakladıktan sonra kaçan şahıs, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalandı. Dudullu Polis Merkezi’ne götürülen zanlının üzerinde yapılan aramada bir de satır bulundu. Polis ekipleri, G. Çadırcı’nın olay sırasında kullandığı ekmek bıçağına el koydu. (CİHAN)


 

ÖNCEKİ HABER

Barış ve kardeşlik turnuvası sona erdi

SONRAKİ HABER

İTÜ Rektörlük önünde çadır eylemine destek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...