22 Ekim 2014 15:02

Kılıçlı saldırgan bu kez baltayla IŞİD'e çağırdı

Antalya'da geçen hafta adliye binası önünde toplanan gruba elindeki kılıçla saldıran ve serbest bırakılan T.D., bu kez baltayla adliyeye geldi. Çevredeki vatandaşları IŞİD'e katılmaya çağıran T.D., adliye polisi tarafından gözaltına alındı.

Kılıçlı saldırgan bu kez baltayla IŞİD\'e çağırdı
Paylaş

Antalya'da geçen hafta adliye binası önünde toplanan gruba elindeki kılıçla saldıran ve serbest bırakılan T.D., bu kez baltayla adliyeye geldi. Çevredeki vatandaşları IŞİD'e katılmaya çağıran T.D., adliye polisi tarafından gözaltına alındı.

Antalya'da yapılan Kobanê^ye destek eylemlerinde "izinsiz gösterilere katıldıkları ve kamu malına zarar verdikleri" iddiasıyla gözaltına alınan 13 kişi dün adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınanların serbest bırakılması talebiyle adliye binası önüne gelenler, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı'nın talimatıyla bahçe dışına çıkarıldı.

Bu arada Adliyeye geldikten sonra motosikletinden inen T.D. isimli şahıs, bina önünde bekleyen gruba yönelik "Bunların arasında benim bayrağımı indiren var mı?" diye sordu. Gruptan ses çıkmaması üzerine elindeki bidon içerisindeki benzini kitleye doğru döken T.D.,  motosikletinde bulunan ve üzerinde 'Deli Gaddar' yazılı kılıcı çekti. T.D.'nin elindeki kılıçla saldırdığını görenler, sağa sola kaçıştı. T.D., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürülen T.D., gece saatlerde ifadesinin alınması ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılırken kılıcına el konuldu

OSMANLI BALTASIYLA GELDİ

Saldırgan T.D. bu sabah saatlerinde yine adliye önüne geldi. Demircide yaptırdığı 'Osmanlı baltası'nın sapına bez bağlayan T.D., yanında getirdiği teypten marşlar çalmaya başladı. Bir yandan da elindeki kağıtta yazan metni okumaya çalışan T.D., çevredeki vatandaşları IŞİD'e katılmaya çağırdı. “Her Türk erkeğini IŞİD'le beraber PKK'ya karşı savaşmaya çağırıyorum. Kola içmeyin, sakal bırakın" diye bağırmaya ve küfürler etmeye başlayan T.D.'ye polisler müdahale etti. Hiçbir direnç göstermeyen ve gözaltına alınan T.D., elindeki baltayı da teslim etti. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kobanê\'deki yıkım, uydu fotoğraflarıyla görüntülendi

SONRAKİ HABER

Selahaddin Adın\'ı yoldaşları anlattı: Halkı için canını verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...