08 Temmuz 2011 09:53

Sendika odası yoksa, başhekimlik odası var!

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Hacettepe Üniversitesi Hastanesi İş Yeri Temsilciliği, morg yanındaki 6 metrekarelik sendika odalarının değiştirilmesi için yaptıkları eylemi, 19. gününde başhekimlik katına taşıdılar. Sendika üyeleri, talepleri karşılık bulmadığı takdirde, başhekimlik odasını sendika odası olarak ku

Sendika odası yoksa, başhekimlik odası var!
Paylaş

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Hacettepe Üniversitesi Hastanesi İş Yeri Temsilciliği, morg yanındaki 6 metrekarelik sendika odalarının değiştirilmesi için yaptıkları eylemi, 19. gününde başhekimlik katına taşıdılar. Sendika üyeleri, talepleri karşılık bulmadığı takdirde, başhekimlik odasını sendika odası olarak kullanacaklarını kaydettiler. 

Sendika odalarının değiştirilmesi için 19 gündür eylemde olan SES üyeleri, önceki eylemlerini başhekimlik katına taşıdılar. Rutubet içindeki 6 metre karelik sendika odasının 1450 üyesi olan bir sendikaya yetmeyeceğini belirten SES üyeleri, odalarının değiştirilmesi için idarenin adım atmaması üzerine dün bir kez daha başhekimlik katında eylem yaptılar. SES üyeleri talepleri kabul edilmediği takdirde, 11 Temmuz Pazartesi gününden itibaren başhekimliği işgal ederek, başhekimliği sendika odası yapacaklarını ifade ettiler. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

25 işsize 5 ay süreliğine iş imkanı verilecek

SONRAKİ HABER

KESK'li sendikacılar baskılara boyun eğmeyecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...