08 Temmuz 2011 09:42

Çocuğunu ve eski eşini yaktı iddiası

İSTANBUL Bayrampaşa'da sabah saatlerinde bir evde çıkan yangında anne Tuğba Özbek ve oğlu Buğra Öksözoğlu hayatını kaybetti. Komşular Şükrü Öksüzoğlu'nun daha öncede boşandığı eşini bıçakladığını söyleyerek yangını eski kocanın çıkardığını iddia ettiEdinilen bilgiye göre; olay, saa

Çocuğunu ve eski eşini yaktı iddiası
Paylaş

İSTANBUL Bayrampaşa'da sabah saatlerinde bir evde çıkan yangında anne Tuğba Özbek ve oğlu Buğra Öksözoğlu hayatını kaybetti. Komşular Şükrü Öksüzoğlu'nun daha öncede boşandığı eşini bıçakladığını söyleyerek yangını eski kocanın çıkardığını iddia etti

Edinilen bilgiye göre; olay, saat 06.30’da Altıntepsi Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Emek Sokak’taki evde meydana geldi. Henüz hangi sebepten çıktığı netleştirilemeyen yangında, alevler evi bir anda sardı. Çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi. İtfaiyenin çabası da yeterli olmayınca anne Tuğba Özbek ve oğlu Buğra Öksüzoğlu hayatını kaybetti. Yangında baba Şükrü Öksüzoğlu’nun ise ağır yaralandığı bildirildi.
Olay sırasında evde bulunan Tuğba Özbek’in arkadaşı Aysel Ferman ve talihsiz kadının annesi Hayriye Özbek de yaralandı. Çıkan yangında Aysel Ferman’ın 3. katta bulunan evin penceresinden aşağıya atladığı öğrenildi. Yaralılar çevre hastanelere kaldırılırken, olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri evin içine girdiklerinde anne ve oğlunun cesetleriyle karşılaştı.

“BABA, ÇOCUĞU VE ESKİ EŞİNİ YAKTI İDDİASI”

Yangında hayatlarını kaybeden anne ve oğlunun komşuları ve yakınları ise olaydan babayı sorumlu tuttu. Mahalle sakinleri, Tuğba Özbek ve Şükrü Öksüzoğlu’nun yaklaşık 1 yıl önce boşandıklarını ve Öksüzoğlu’nun boşandığı eşini sürekli tehdit ettiğini iddia etti. Daha önce yaşanan bir olayda Şükrü Öksüzoğlu’nun eski eşini bıçakladığını öne süren mahalle sakinleri yangını da babanın çıkardığını iddia etti. Mahalle sakinlerinin iddiasına göre, baba Şükrü Öksüzoğlu, hafta içini birlikte geçirdiği oğlunu annesine getirdi. Anne Tuğba Özbek kapıyı açtığında benzini dökerek ateşe verdi. Çıkan yangında anne Tuğba Özbek ve oğlu Buğra Öksüzoğlu hayatını kaybetti, yangını çıkardığı iddia edilen baba Şükrü Öksüzoğlu ise ağır yaralandı.

Eski karı kocanın yaklaşık 1 yıl önce boşandığını belirten vatandaşlar, “1 yıldır Şükrü Öksüzoğlu Tuğba Hanım’ı tehdit ediyordu. Benim değilsen başkasının da olmazsın falan diyordu. Bu sabah oğlunu annesine getirdi. O sırada yanında getirdiği benzinle kadını da yaktı oğlunu da. Kendisi de yaralandı. Evde Tuğba’nın arkadaşı ve annesi vardı. Onlarda yakalandı. Arkadaşı pencereden atladı. “ şeklinde konuştu. Olay yerindeki savcının incelemelerinin ardından cesetler adli tıp morguna gönderildi.

Olayla ilgili güvenlik ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Meslek odalarından ÇMO’ya destek

SONRAKİ HABER

Türkiye’deki Suriyeli sayısı azalıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...