20 Ekim 2014 08:50

THY'nin "Troya" adı verilen biletleme ve check-in sisteminde arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle THY'nin Atatürk Havalimanı'nda bilet satış ve check-in bankolarının önünde uzun kuyruklar oluşurken, bazı iç ve dış hat uçuşlarda rötarlar meydana geldi.

THY'nin bilgisayar sistemlerinde saat 21.40'ta arıza meydana geldi. Yaşanan sistem arızası nedeniyle THY'nin "Troya" biletleme ve check-in işlemleri bir süre yapılamazken, yolcular sistemlerin gelmesini beklemek zorunda kaldı.

BEKLENENDEN UZUN SÜRDÜ

Sistemlerde arızanın beklenenden uzun sürmesi üzerine, yer hizmeti görevlileri işlemleri manuel yapmaya çalıştı. Yaşanan arızadan dolayı yolcular uçaklara geç alındığı için de bazı iç ve dış hat uçuşlarında rötarlar meydana geldi.

THY Bilgi İşlem görevlilerinin arızayı gidermek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi. Arıza 2 saat sonra giderilebildi. (İstanbul/DHA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Bütün toplum heybede

Bütün toplum heybede

Emekçileri bastırmak için grevler yasaklandı. “İç cepheyi tahkim” denilerek her kesimden siyasetçi, gazeteci ve aydına yönelik sabah operasyonları, tutuklamalar ve akılalmaz gerekçelerle açılan davalar sürüyor.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen sendikacılık yaptığı için tutuklandı.

Evrensel'i Takip Et