18 Ekim 2014 17:45

Hükümet'ten Öcalan'ın durumuna ilişkin açıklama

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’dan sonra İçişleri Bakanı Efkan Ala da Abdullah Öcalan'ın cezaevi şartlarının iyileştirilmesi ile “Gerekiyorsa o adım da atılır” dedi.

Hükümet\'ten Öcalan\'ın durumuna ilişkin açıklama
Paylaş

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Öcalan'ın mevcut cezaevi şartlarında şimdilik herhangi bir değişiklik planlanmadığını belirterek, "Çözüme katkıda bulunacaksa, Öcalan'ın cezaevi şartları için milletimiz aleyhine olmayacak adımları atarız" açıklamasını yaptı.

Çözüm Süreci'nin koordinatörlerinden biri olan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın "Öcalan'ın durumunda iyileştirme yapılabilir" şeklindeki ifadeleri üzerine bir açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Efkan Ala, Öcalan'ın mevcut cezaevi şartlarında şimdilik herhangi bir değişiklik planlanmadığını belirterek, "Çözüme katkıda bulunacaksa, Öcalan'ın cezaevi şartları için milletimiz aleyhine olmayacak adımları atarız" diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, İmralı’da tutuklu bulunan Abdullah Öcalan için, “Cezaevi şartları süreç ilerledikçe değerlendirilebilir, iyileşmeler olabilir” demişti. (HABER MERKEZİ)



ÖNCEKİ HABER

IŞİD, sınır kapısına havanlarla saldırdı

SONRAKİ HABER

Çilesini beraber çektik kavgasını da beraber vereceğiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...