08 Temmuz 2011 09:14

Diyarbakır’da yangın var

DİYARBAKIR Büyükşehir Belediye Başkanlığının Trabzon’un Çayırbağı Beldesi Belediyesine hediye ettiği bir itfaiye aracının yaptığı bin 200 kilometrelik yolculukta başına gelenler beyaz perdeye aktarıldı.Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’un Çayırbağı Beldesi Belediyesine hibe ettiği bir adet itfaiye aracının

Diyarbakır’da yangın var
Paylaş

DİYARBAKIR Büyükşehir Belediye Başkanlığının Trabzon’un Çayırbağı Beldesi Belediyesine hediye ettiği bir itfaiye aracının yaptığı bin 200 kilometrelik yolculukta başına gelenler beyaz perdeye aktarıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’un Çayırbağı Beldesi Belediyesine hibe ettiği bir adet itfaiye aracının serüveni beyaz perdeye taşınıyor. Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yaptığı ‘Yangın var’ adlı filmin başrollerini Osman Sonant ve Nezrin Cavadzade’ paylaşırken, filmde Yavuz Bingöl, Erkan Can, Şerif Sezer, Settar Tanrıöğen, Gaffur Uzuner ve Metin Yıldız rol alıyor.

Tarihi Kervansaray Otelin avlusunda kurulan platoda çekimleri süren sinema filminde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’i canlandıran Yavuz Bingöl, bu filmde kendisini konuk oyuncu gördüğünü belirterek, “Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanını oynuyorum. Hoş, politik komedi diyebileceğimiz bir hikaye. İnandığım, sevdiğim, beğendiğim bir hikaye. Ülkemizin de böyle bir hikayeye şu dönemlerde, şu günlerde ihtiyacı var” dedi.
(KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Portakal’da kural değişikliği var

SONRAKİ HABER

Türkmenistan’da silah deposu havaya uçtu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...