17 Ekim 2014 10:34

İstanbul'da elektrik kesintisi yapılacak

İstanbul Valiliği, 18 Ekim Cumartesi günü ‘planlı elektrik kesintisi programı’ kapsamında bazı ilçelere enerji verilemeyeceğini duyurdu.

İstanbul\'da elektrik kesintisi yapılacak
Paylaş

İstanbul Valiliği, 18 Ekim Cumartesi günü ‘planlı elektrik kesintisi programı’ kapsamında bazı ilçelere enerji verilemeyeceğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Kartal'da 10.00-12.00 saatleri arasında işletme çalışması nedeniyle, Cevizli Tugayyolu Caddesi, Kır Nedret, Kar sokaklara ve civarına enerji verilemeyecektir.

Şile'de 09.00-17.00 saatleri arasında 3. şahıslar çalışması nedeniyle, Ahmetli Köyü, Ahmetli Toki, Satmazlı, Korucuköy, Erenler Köylerine ve Erenler Çıkışı, Şile Beton, Özkanlar Taşocağı, İski Arıtma, İski Pompa, Kırkpınar Su ve Erenler İski Lojman enerji verilemeyecektir.

Ümraniye'de 09.00-17.00 saatleri arasında işletme çalışması nedeniyle, Tatlısu Mahallesi, Elalmış Caddesi, Server ve Sıtkı sokakları civarına enerji verilemeyecektir.

Beykoz'da 08.00-18.00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle Ferah Mahallesi Kartal ve Erciyes sokaklarına enerji verilemeyecektir.

Sultanbeyli'de 09.00-13.00 saatleri arasında işletme çalışması nedeniyle, Mimar Sinan Mahallesi, Basra Caddesi, Selim, Kademe, İstikbal, Lahit, Hidiv Sokaklarına, Mimar Sinan İlköğretim Okulu ve civarına enerji verilmeyecektir.

Üsküdar'da 09.00-13.00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle Hekimbaşı Çiftlik Caddesi, Bahçeler, Kanarya Sokak, Çamlık, Hanlı, Dereboyu Caddelerine ve civarına 14.00-18.00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle Üsküdar Asma Sokak ve Yeşil Çengelköy Sitesine enerji verilmeyecektir.

İlanda belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir." (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Savaşa karşı \'duran kadın\'

SONRAKİ HABER

SDP üyeleri Kobanê için El Cezire Türk\'ü işgal etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...