13 Ekim 2014 11:05

Uzman çavuş, akrabasıyla evlendirilen kardeşini ve sevgilisini öldürdü

Şırnak'ın Silopi ilçesinde görevli Jandarma Uzman Çavuş 24 yaşındaki Süleyman Şahin, Adana'nın Kozan ilçesinde 15 gün önce bir akrabalarıyla evlendirilen kız kardeşi 18 yaşındaki Eda Şahin ile kızın sevgilisi olduğu öne sürülen 22 yaşındaki Yusuf Yaşar'ı beylik tabancasıyla öldürdü.

Uzman çavuş, akrabasıyla evlendirilen kardeşini ve sevgilisini öldürdü
Paylaş

Şırnak'ın Silopi ilçesinde görevli Jandarma Uzman Çavuş 24 yaşındaki Süleyman Şahin, Adana'nın Kozan ilçesinde 15 gün önce bir akrabalarıyla evlendirilen kız kardeşi 18 yaşındaki Eda Şahin ile kızın sevgilisi olduğu öne  sürülen 22 yaşındaki Yusuf Yaşar'ı beylik tabancasıyla öldürdü.

Olay, dün gece Tufanbeyli mahallesinde meydana geldi. Silopi ilçesinde görev yapan Uzman Çavuş Süleyman Şahin, kız kardeşi Eda Şahin'in düğünü için izin alıp Kozan'a geldi. Uzman Çavuş Şahin 15 gün önce kız kardeşi Eda Şahin ile akrabaları E.Ş.'nin düğününe katıldı. E.Ş., birkaç gün sonra eşinin telefonunda fotoğrafçı olduğu belirtilen Yusuf Yaşar ile birlikte çekilmiş fotoğraflar gördüğünü öne sürdü. E.Ş'nin eşini takip ettiği ve daha sonra kayınbiraderi Süleyman Şahin'e durumu anlatırken, "Bu kızı benimle evlendirdiniz. Ama o hala eski sevgilisiyle görüşüyor. Gelin kızınızı alın" dediği belirtildi.

Şahin, bunun üzerine cep telefonundaki fotoğrafları kardeşine gösterip şahsın kim olduğunu sordu. Ardından da kız kardeşini otomobile bindirip Yusuf Yaşar'ın Leyla Sokak'taki evine gitti. Ağabey, kardeşinden Yaşar'ı arayıp aşağı çağırmasını istedi. Çağrı üzerine sokağa çıkan Yaşar, karşısında Süleyman Şahin'i görünce kaçmaya başladı. Uzman Çavuş, kovaladığı Yaşar'ı Saimbeyli Caddesi'nde yakalayarak beylik tabancasıyla ateş edip ayağından vurdu, ardından da yere düşen Yaşar'ın başına 2 el daha ateş edip onu öldürdü. Şahin, otomobilinin yanına dönüp, bu kez kız kardeşi Eda'nın alnına ateş etti. Genç kadın da olay yerinde öldü.

Süleyman Şahin, silah sesleri üzerine sevk edilen polislere tabancasını teslim ederken, 2 kişiyi öldürdüğünü söyledi. Şahin gözaltına alınırken Eda Şahin ile Yusuf Yaşar'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. (Adana/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Sağlık 9 ayda yüzde 5 zamlandı

SONRAKİ HABER

Bosna\'da İzzetbegoviç kazandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa