12 Ekim 2014 22:22

Kentin fotoğrafları Fotoistanbul’da

Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali Fotoistanbul, 18 Ekim’de Beşiktaş’ta başlıyor.

Kentin fotoğrafları Fotoistanbul’da
Paylaş

Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali Fotoistanbul, 18 Ekim’de Beşiktaş’ta başlıyor.

Fotoistanbul 2014 Ekibi ve Beşiktaş Belediyesi tarafından organize edilen festivalde, doğuyla batı, klasikle modern, ustayla öğrenci arasında bir köprü inşa edilmesi amaçlanıyor ve
Fotoğraflar yüzyıllık, terkedilmiş bir yetimhanede, taşınabilir konteynerlerde ve sokaklarda sergileniyor. 20. Yüzyıla damgasını vuran fotoğrafçılardan William Klein’la, Boğaz kıyısında buluşuyor ve Klein’ın şehir çalışmasını sunuluyor: Roma, New York, Tokyo ve Moskova.

Festival Murat Germen, Christopher Anderson, Ozan Sağdıç, Yuri Kozyrev, Jamie Wellford, Bieke Depoorter, İlker Gürer, Julianna Beasley, Yusuf Darıyerli, Matt Stuart, Seiji Kurata, Michael Ackerman, Gohar Dashti, Teun van der Heijden, Harald Menk, Laura El-Tantawy, Sinem Dişli, Tiny Collective, Sasan Abri, Gökşin Varan, Ata Kam ve daha pek çoklarına ev sahipliği yapıyor.

Fotoİstanbul 50’den fazla sergi, 80 slideshow, 6 workshop içeriyor. Sanatçıların, eğitimcilerin, tasarımcıların ve editörlerin vereceği konferanslar ve katılanların portfolio değerlendirmeleri de Fotoİstanbul’un kapsamında.

18 Ekim Cumartesi günü 16.00’da Beşiktaş Barbaros Bulvarı’nda başlayacak olan festivalin Onur Kurulunda Murat Hazinedar – Beşiktaş Belediye Başkanı, Ara Güler, Ozan Sağdıç, Prof.Dr.Mehmet Bayhan, Prof.Dr.Güler Ertan ve Halim Kulaksız yer alıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Sigaralı sahneleri kaldırıldı

SONRAKİ HABER

‘Şairler savaşı durduramasa da acımasızlığı anlatır’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa