10 Ekim 2014 11:43

Diyarbakır'da yaralı 2 kişi hayatını kaybetti

Diyarbakır'da Kobanê'ye destek eylemlerinde yaralanan iki kişi bugün tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Dün polis tarafından silahla vurulan 24 yaşındaki Murat Dağ ve 3 gündür hastanede tedavi altında olan HÜDA-PAR üyesi olduğu belirtilen 30 yaşındaki Cumali Güneş hastanede hayatını kaybetti.

Diyarbakır\'da yaralı 2 kişi hayatını kaybetti
Paylaş

Diyarbakır'da Kobanê'ye destek eylemlerinde yaralanan iki kişi bugün tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Dün polis tarafından silahla vurulan 24 yaşındaki Murat Dağ ve 3 gündür hastanede tedavi altında olan 30 yaşındaki Cumali Güneş hastanede hayatını kaybetti.

Diyarbakır'da dün akşam Kobanê'ye destek eyleminin yapıldığı Bağlar'da polisin açtığı ateş sonucu yaralanan 2 kişiden biri olan 24 yaşındaki Murat Dağ, yaralanması sonrası kaldırıldığı Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

İlçeye bağlı Fatih mahallesi 146. Sokak'ta yaşanan olayda yapılan protesto eylemine müdahale eden polislerin etrafa rastgele açması sonucu Murat Dağ ile birlikte ismi öğrenilemeyen bir kişi vurularak yaralandı. Kanlar içerisinde kalan Dağ ve diğer yaralı, çevredeki yurttaşlar tarafından önce bir apartman boşluğuna talınmış ardından da özel araç ile hastanelere kaldırılmıştı.

30 YAŞINDAKİ CUMALİ GÜNEŞ DE KURTARILAMADI

Diyarbakır'da yaşanan olaylarda yaralanması sonrası kaldırıldığı hastanede 3 gündür tedavi altında olan HÜDA-PAR üyesi olduğu belirtilen Cumali Güneş (30) de yaşamını yitirdi.

Diyarbakır'da yaşanan olaylarda, 7 Ekim'de Bağlar'da yaralanan Hizbullah-HÜDA-PAR üyesi olduğu belirtilen Cumali Güneş (30) de hayatını kaybetti. Yaralanması sonrası Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılıp yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Güneş'in bu sabah 07.30'da kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yaşamını yitirmesi üzerine Güneş'in cenazesi hastanesi morguna kaldırıldı. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

DBP amblemini değiştirdi

SONRAKİ HABER

Suriyeli mülteciler Latin Amerika’da

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...