04 Ekim 2014 20:38

Kayseri Erciyesspor: 1 – Galatasaray: 2

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 5. haftasında Kayseri Erciyesspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Galatasaray, Kayseri Erciyesspor’u Burak Yılmaz ve Snejder’in golleriyle 2-1 mağlup etti.

Kayseri Erciyesspor: 1 – Galatasaray: 2
Paylaş

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 5. haftasında Kayseri Erciyesspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Galatasaray, Kayseri Erciyesspor’u Burak Yılmaz ve Snejder’in golleriyle 2-1 mağlup etti.

6. dakikada sağ kanattan Caner’in ortasında Necati vuramadı. Chedjou kafa vuruşu yaparak topu uzaklaştırdı.

7. dakikada gelişen Galatasaray atağında Olcan Adın sol ayağı ile yaptığı vuruşta top üstten dışarı gitti.

14. dakikada önce Murat Yıldırım ceza sahası içerisinde sert vuruş yaptı ve top defanstan döndü. Atak devam etti ve Necati Ateş ceza sahası içerisinde topla buluştuktan sonra vuruşu yaptı ve az farkla dışarı gitti.

18. dakikada Edinho’nun ortasında Necati Ateş top yere düşmeden vuruşunu yaptı. Az farkla meşin yuvarlak dışarı gitti.

24. dakikada Melo’nun ara pasıyla ceza sahasına giren Yasin, kaleci ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak kaleciden döndü.

28. dakikada gelişen Kayseri Erciyesspor atağında Yacouba’nın sert şutunda top az farkla üstten dışarı gitti.

37. dakikada Kayseri Erciyesspor atağında Necati Ateş’in vuruşunda top az farkla dışarı gitti.

38. dakikada Galatasaray'dan Tarık Çamdal’ın ortasında Burak Yılmaz’ın yaptığı kafa vuruşunda top üstten dışarı gitti.

39. dakikada Murat Yıldırım’ın yaptığı ortada top kaleye gitti. Muslera tokatlayarak meşin yuvarlağı üstten dışarı gönderdi.

45. dakikada Necati’nin sert şutunda kaleci Muslera topu iki hamlede kontrol edebildi.

Karşılaşmanın ilk yarısı da golsüz beraberlikle sona erdi.


52. dakikada Olcan’ın kullandığı korner atışında Semih topu kafayla arkaya doğru aşırdı. Topla buluşan Burak, vuruşunu yaparak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1.

60. dakikada gelişen Galatasaray atağında Olcan’ın sert şutunu kaleci yumruklayarak çıkartı.

67. dakikada Snejder 25 metre uzaklıktan kullandığı serbest vuruşta kalecinin yetersiz kalan müdahalesi sonucu meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-2.

81. dakikada korner atışı sonrasında geri dönen topu Cenk Ahmet ikinci kez ceza sahasına gönderdi. Caner topu göğsüyle yumuşatarak aşırtma vuruş yaptı. Meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-2.

Maçın kalan bölümlerinde başka pozisyon olmadı ve karşılaşma Galatasaray’ın 2-1'lik galibiyetiyle sona erdi.

MAÇA HER İKİ TAKIM TARAFTARIDA İLGİ GÖSTERMEDİ


Kayseri Erciyesspor ile Galatasaray arasında oynanan lig maçına taraftar beklenin ilgiyi göstermedi. Erciyessporlu 5 bin civarında taraftar tribündeki yerini aldı. Galatasaraylı bin kadar taraftar da maçı kendilerine ayrılan bölümden izledi. Geçen sezon maçında her iki takımın karşı karşıya geldiği karşılaşmada tribünler tamamen dolmuştu. İlginin azlığı ise passolig uygulamasından kaynaklandığı ifade ediliyor.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ÜST DÜZEYDEYDİ


Kayseri Erciyesspor ile Galatasaray arasında oynanan maçta güvenlik önlemleri üst düzeydeydi. Polis stat dışında geniş güvenlik önlemleri alarak, Galatasaraylı taraftarların tribüne girişlerine sağladı. Stat içinde ise çevik kuvvet ekibi hazır bekletildi. Bin polisin yanı sıra 750 kadar özel güvenlik personeli de stat içinde görev aldı.

BÜLENT KORKMAZ, NECATİ ATEŞ VE YASİN ÖZTEKİN ESKİ TAKIMLARINA KARŞI FORMA GİYDİ


Bu arada Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ile Kayseri Erciyessporlu futbolcu Necati Ateş uzun yıllar formasını giydikleri Galatasaray karşısında yer aldılar. Teknik Direktör Bülent Korkmaz, eski takımına karşı saha kenarında futbolcularına taktikler verdi. Necati Ateş ise ilk onbirde yer aldı ve eski takımına karşı mücadele etti.

Galatasaray forması giyen ve ilk onbirde yer alan Yasin Öztekin’de eski takımı Kayseri Erciyesspor’a karşı mücadele etti. (CİHAN)
 

ÖNCEKİ HABER

Konya\'da anne ve 2 kızı ölü bulundu

SONRAKİ HABER

Türkiye: 3 Hollanda: 1

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...