04 Ekim 2014 19:24

Temaşaya davet

İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü 9-12 Ekim arasında “İstanbul Sessiz Sinema Günleri“ başlığı ile film gösterimleri düzenliyor

Temaşaya davet
Paylaş

İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü 9-12 Ekim arasında “İstanbul Sessiz Sinema Günleri“ başlığı ile film gösterimleri düzenliyor. Etkinlik kapsamında seyirciler, 20. yüzyılın başında Avrupalı sinemacılar tarafından Osmanlı coğrafyasında çekilen ve halen Avrupa ülkelerindeki film müzelerinde korunan filmleri izleyebilecek.

Kino İstanbul, İstanbul Modern ve İstanbul Şehir Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “İstanbul Sessiz Sinema Günleri“ kapsamında yer alacak olan “Osmanlı’dan Sinema Manzaraları” özel programı 10 Ekim’de İstanbul Modern Sinema Salonu’nda gerçekleştirilecek. 10.30-18.00 arasında gösterime sunulacak olan filmler, içinde geleneksel sazların da yer aldığı canlı müzik eşliğinde izlenebilecek. Program sonunda filmlerle ilgili bir tartışma bölümüne de yer verilecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

EMEP’ten Kobanê ile dayanışmayı büyütme çağrısı

SONRAKİ HABER

Savaş karşıtı Duhoborlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa