04 Ekim 2014 18:33

Mevlüt Yüksel’in Gezi fobisi sürüyor

Gezi direnişi sırasında ağaçla röportaj yapan, Takvim Gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel Suruç sınırında askerleri tehdit etti. Kendisine tepki gösterenlere karşı da kendini savunmaya çalıştı: “Gezi’nin intikamını alacaklar...”

Mevlüt Yüksel’in Gezi fobisi sürüyor
Paylaş

Gezi direnişi sırasında ağaçla röportaj yapan, Takvim Gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel Suruç sınırında askerleri tehdit etti. Kendisine tepki gösterenlere karşı da kendini savunmaya çalıştı:  “Gezi’nin intikamını alacaklar...”

Yüksel, Suruç’ta, tartıştığı askerin üzerine yürüyerek “Başınız belaya girer bak. Elinizi çekin. Geri çekin lan elinizi. Ne iş yapıyorsun? Ben de askerim, ben de askerim!” dedi.
Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine Yüksel, Twitter hesabından “Madem ben askeri tehdit ettim.Neden gözaltı ve şikayetçi yok? Madem ben askeri tehdit ettim.Neden görüntünün devamında,askerler ile birbirimize sarılma ve bayramlaşma yok? Madem ben askeri tehdit ettim.Neden bana ve o askerlere gelip soru sorma yok? Madem ben askeri tehdit ettim.Neden beni arayıpta konunun ne olduğunu sormak yok? Toplam bir dakika süren, basit bir tartışma ile güya beni asker düşmanı göstererek,birde sözde itibarsızlaştırarak, benden Gezi Parkı’nın imtikamını alacaklar” açıklamasını yaptı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Hatipoğlu’ndan Taraf’a dava

SONRAKİ HABER

TGC: Erişim engeli sansürdür!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...