03 Ekim 2014 20:54

Boğa ana yoldan kaçtı, polis ters şeritten kovaladı

Bursa'da, sabah saatlerinde kaçan boğa vakasının ardından bir olay da akşam saatlerinde yaşandı. Bursa-Ankara yoluna çıkan boğa ters yönden ilerleyince peşinden polis ve gazeteciler de boğayı kovaladı.

Boğa ana yoldan kaçtı, polis ters şeritten kovaladı
Paylaş

Bursa'da, sabah saatlerinde kaçan boğa vakasının ardından bir olay da akşam saatlerinde yaşandı. Bursa-Ankara yoluna çıkan boğa ters yönden ilerleyince peşinden polis ve gazeteciler de boğayı kovaladı. Uzman ekip tarafından atılan 3 tane uyuşturucu iğneye rağmen kaçışını sürdüren boğa, iki saatlik kovalamacanın ardından yakalandı.

Yunuseli Kurban Pazarı'ndan aldığı boğayı Yıldırım ilçesi 152 Evler Mahallesi'ndeki evine götürmek isteyen Hüseyin Tatlı, kamyonetten indirmek istediği boğayı kaçırdı. Bir süre sokak aralarında koşan boğa, Ankara yoluna çıktı. Ankara istikametine doğru kaçan boğa için alarma geçen polis ekipleri, şehirler arası yolu ulaşıma kapadı. Boğa ana yol üzerinde peşine taktığı polis ekipleri ve sahibiyle birlikte yaklaşık 5 kilometre koştu. Vatandaşların önünü kesmesi üzerine orta refüjden geçip ters şeride geçen boğa sürücülerin şaşkın bakışları arasında kaçışını sürdürdü.

Otosansit mevkiine kadar koşturan boğaya belediye ekibi tarafından uyuşturucu iğne yapıldı. İğneye rağmen bir türlü sakinleşmeyen boğa bir müddet daha kaçmaya devam etti. Polisin yanına yaklaştığı boğa bir anda öfkelendi. Boğanın temas ettiği polis memuru yaralanmaktan kurtuldu. Kovalamacının ardından yorgun düşen boğa, bir vatandaş tarafından boynuna kement atılarak yakalandı.

Öte yandan ters şeritten ilerleyen boğa ile birlikte aynı saatlerde İsabey Hayvan Pazarı'ndan kaçan boğa da ortalığı birbirine kattı. Sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa, biri çocuk 3 kişiyi yaraladıktan sonra ancak yakalanabildi. İsmi öğrenilemeyen çocuk, yakınları tarafından hastaneye kaldırılırken diğer iki yaralıya ise 112 Acil Servis Ambulansı görevlileri tarafından olay yerinde müdahale edildi. (Bursa/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye, Sırbistan\'ı 62-61\'le geçerek yarı finale yükseldi

SONRAKİ HABER

Passolig’e karşı noter tespiti yapılacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...