29 Eylül 2014 18:28

Gökdelen inşaatında yangın çıktı: 3 işçi dumandan zehirlendi

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde yapımı devam eden gökdelen inşaatında, yangın çıktı. Yangına müdahale eden 3 işçi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Gökdelen inşaatında yangın çıktı: 3 işçi dumandan zehirlendi
Paylaş

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde yapımı devam eden gökdelen inşaatında, yangın çıktı. Ege Perla adıyla yaptırılan gökdelen inşaatının beşinci katındaki tahta kalıpların tutuşmasıyla başlayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. İddiaya göre, işçilerin yemekte olduğu sırada iki usta kaynak yaparken kıvılcımlar tahta kalıpları tutuşturdu. Ardından rüzgarın da etkisiyle alevler hızla büyüdü. 

Yangına müdahale eden 3 işçi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. İşçiler, gelen ilk 2 itfaiyenin suyu az olduğu için müdahale edemediğini, diğer itfaiye araçlarının da yangın yerine geç ulaştığını ifade ettiler. Yangının tamamen kontrol altına alındığı inşaat alanında itfaiye ekipleri tarafından soğutma çalışması yapılıyor.

Bu arada, yangın sırasında yaşanan panik ve telaş sırasında, işçilerin kaldığı yere girip hırsızlık yapmak isteyen bir kişi de fark edilerek yakalandı. (İZMİR)

ÖNCEKİ HABER

AYM’ye \'Sulh Ceza mahkemeleri kaldırılsın\' başvurusu

SONRAKİ HABER

AKP, HSYK seçimlerinde ikinci yenilgisini aldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...