28 Eylül 2014 10:06

Antakya-İskenderun karayolu balçıktan kapandı

Hatay'da şiddetli sağanak etkili olurken, Amanos Dağları’ndan gelen sel sularının sürükleyerek getirdiği balçıkla kaplanan Antakya- İskenderun karayolunu trafiğe kapandı.

Antakya-İskenderun karayolu balçıktan kapandı
Paylaş

Hatay'da şiddetli sağanak etkili olurken, Amanos Dağları’ndan gelen sel sularının sürükleyerek getirdiği balçıkla kaplanan Antakya- İskenderun karayolunu trafiğe kapandı. Balçığa saplanan araçlarda mahsur kalanlar Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleir ve Hatay AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Hatay’da dün akşamdan itibaren etkili olan sağanak yağışın etkisiyle Antakya-İskenderun karayolunun 25'inci kilometresindeki Bakras Mahallesi yol ayrımında, Amanos Dağları'ndan gelen sel sularının taşıdığı balçıklar yolu ulaşıma kapattı. O sırada yoldan geçen 3 araç balçığa saplanırken, araçlarda mahsur kalanları Büyükşehir İtfaiye ekipleri, AFAD ekipleri ve bölgeden traktörüyle geçen çiftçiler kurtardı.

Balçığa saplanan araçlar kullanılamaz hale geldi. Yaklaşık 2 saat boyunca Antakya-İskenderun karayolunda ulaşım tek yönlü olarak sağlanırken, uzun araç kuyrukları da oluştu. Yapılan çalışmalar devam ederken, yolda ulaşım çift yönlü olarak kontrollü verilmeye başlandı. (Hatay/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Japonya\'da yanardağ patladı: \'30\'u aşkın ölü\' iddiası

SONRAKİ HABER

El Nusra Cephesi: Koalisyon ülkeleri hedefimizdir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...