22 Eylül 2014 23:33

Beşiktaş, Bursaspor'u tek golle geçti

Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'u tek golle geçerek 3 puanın sahibi oldu. Bursaspor'un taraftar gurubu Teksas, stat dışında Passolig’i protesto etti.

Beşiktaş, Bursaspor\'u tek golle geçti
Paylaş

Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'u tek golle geçerek 3 puanın sahibi oldu. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. Konuk siyah beyazlı ekibe 3 puanı getiren golü ise 86. dakikada Olcay Şahan kaydetti.

Bu sonuçla Beşiktaş 3. haftada 2. galibiyetini aldı, puanını 7'ye çıkardı ve averajla 3. sıraya yükseldi. Ev sahibi Bursaspor ise evinde oynadığı ve 2-0 kaybettiği Galatasaray maçının ardından Beşiktaş'a da 1-0 mağlup oldu. Yeşil beyazlı ekip 3 puan ve eksi 2 averajla 14. sırada kaldı.

BURSASPOR TARAFTARI PASSOLİG'İ PROTESTO ETTİ

Bursasporlu taraftarlar, Beşiktaş maçı öncesi Passolig kart uygulamasını protesto etti. Yeşil beyazlı taraftarlar, maçın başlamasına kısa bir süre kala Atatürk Stadı gişelerinde passolig alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. İzdihamı andıran kalabalık, passolig almaya çalıştığı sırada bir grup taraftar ise protesto yaptı. Bursaspor'un taraftar gurubu Teksas, stat dışında Passolig’i protesto etti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Trabzon ve İstanbul Başakşehir 1-1 berabere kaldı

SONRAKİ HABER

Sevginizi unutturmayın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...