22 Eylül 2014 17:49

Altın Portakal filmleri belli oldu

Bu sene, 10-18 Ekim arasında 51’incisi gerçekleşecek olan Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin ulusal yarışma bölümünde gösterilecek filmlerin listesi açıklandı.

Altın Portakal filmleri belli oldu
Paylaş

Bu sene, 10-18 Ekim arasında 51’incisi gerçekleşecek olan Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin ulusal yarışma bölümünde gösterilecek filmlerin listesi açıklandı. 57 filmin başvurduğu festivalin ulusal yarışma bölümünde beşi dünya prömiyerini, üçü ise Türkiye prömiyerini yapacak olan toplam 12 film yarışacak.

Ulusal yarışma kapsamında gösterilecek filmler arasında, Derviş Zaim’in yönettiği “Balık”, Ayşim  Türkmen Keskin imzalı “Çekmeköy Underground”, Çiğdem Vitrinel’in yönetmen koltuğunda oturduğu “Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku”, Ömer Uğur’un yönettiği “Guruldayan Kalpler”, Onur Ünlü’nün yönetmenliğini yaptığı “İtirazım Var”, Ayhan Sonyürek’in çektiği “İyi Biri”, “Erol Mintaş” imzalı Klama Dayika Min / Annemin Şarkısı, Melisa Önel’in yönettiği “Kumun Tadı”, Kutluğ Ataman’ın yönetmen koltuğunda oturduğu “Kuzu”, Murat Düzgünoğlu’nun çektiği “neden Tarkovski Olamıyorum?​”, Osman Levent Soyarslan’ın “Of’lu Hocayı Aramak- O.H.A.” ve Kaan Müjdeci’nin Vedenik Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü’nü kazandığı “Sivas” yer alıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Yargılamak istenen sendikal faaliyettir’

SONRAKİ HABER

The Cinematic Orchestra İstanbul’a geliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa