18 Eylül 2014 18:56

Vekil Çetin işçileri ziyaret etti

CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin, İŞKUR tarafından işten çıkarıldıkları için Ankara’ya yürüyen ve 4 gündür Abdi İpekçi Parkı’nda eylem yapan işçileri ziyaret etti.

Vekil Çetin işçileri ziyaret etti
Paylaş

CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin, İŞKUR tarafından işten çıkarıldıkları için Ankara’ya yürüyen ve 4 gündür Abdi İpekçi Parkı’nda eylem yapan işçileri ziyaret etti. Çetin, “Eyleminizi başından bu yana takip ediyorum. Orada maruz kaldığınız cop, su ve biber gazını da biliyorum. Haklı eyleminizi emek kesiminden gelen bir milletvekili olarak sonuna kadar destekliyorum” dedi. Hangi iş kolunda olursa olsun bütün sendikaların bu mücadeleyi desteklemesi gerektiğini, bu mücadeleye sendikaların önderlik etmesi gerektiğini belirten Çetin, sendikaların emek mücadelesinde tutması gereken yeri yeteri tutamadıklarını dile getirdi.

İŞKUR işçilerinin Meclis’te yaptığı görüşmeler de devam ediyor. İşçiler Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bakanı Faruk Çelik’le görüşme taleplerini defalarca dile getirdiler ve randevu istediler. Ancak henüz işçilere bir yanıt verilmedi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Park bahçe işçileri kararlı

SONRAKİ HABER

Mobbing tepkisi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa