05 Temmuz 2011 09:29

Chavez balkondan seslendi: İyiyim

Ameliyat olduğu Küba’dan ülkesine dönen Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, başkentte binlerce taraftarına seslendi.Devlet Başkanlığı Sarayının balkonundan halka hitap eden Chavez, sabır isteyerek, “Halkın bu savaşın zorluklarını çok iyi anladığından emin olduğunu, durumunun git gide iyiye gitmeye başladığını ve vücuduna ye

Chavez balkondan seslendi: İyiyim
Paylaş

Devlet Başkanlığı Sarayının balkonundan halka hitap eden Chavez, sabır isteyerek, “Halkın bu savaşın zorluklarını çok iyi anladığından emin olduğunu, durumunun git gide iyiye gitmeye başladığını ve vücuduna yerleşen kötülüğü yenmekte olduğunu” söyledi.

Adım adım titiz bir tıbbi programı sürdürmesi gerektiğini kaydeden Chavez, “nihai zafer” yolunda halkın kendisine eşlik etmesini istedi.

56 yaşındaki Chavez 8 Haziranda Küba’ya gitmiş ve dün geceye kadar orada kalmıştı. Burada ameliyatla bir kanserli tümörün alındığı belirtiliyor. Venezuela Devlet Başkanı Yardımcısı Elias Jauna, daha önce Devlet Başkanı Hugo Chavez’in hayati tehlikesinin bulunmadığını açıklamıştı.

Ülkesinin İspanya’dan 5 Temmuzda bağımsızlığını kazanmasının 200’ncü yıldönümüne yetişen Chavez’in dönüşü, vatandaşlarını sevindirdi. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Enkazda yaşam mücadelesi veriyorlar

SONRAKİ HABER

IMF’nin yeni başkanı işbaşı yaptı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...