17 Eylül 2014 18:22

İstanbul'da yağış başladı, gece için uyarı yapıldı

İstanbul'da beklenen yağış akşam saatlerinde başladı. Meteoroloji, gece saatlerinden itibaren etkisini artıracak yağışın yarın akşama kadar İstanbul genelinde devam edeceğini belirterek, su baskını, ani sel, yıldırım ve kuvvetli rüzgar konusunda vatandaşları uyardı.

İstanbul\'da yağış başladı, gece için uyarı yapıldı
Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarı yapılan İstanbul'da beklenen yağış akşam saatlerinde başladı. Meteoroloji, gece saatlerinden itibaren etkisini artıracak yağışın yarın akşama kadar İstanbul genelinde devam edeceğini belirterek, su baskını, ani sel, yıldırım ve kuvvetli rüzgar konusunda vatandaşları uyardı.

Meteoroloji, saat 15.30'da yaptığı açıklamada, "Bugün akşam saatlerine doğru İstanbul'da başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; gece saatlerinden itibaren etkisini artırarak yarın akşam saatlerinde kadar il genelinde kuvvetli, kuzey kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuz şartlara (su baskını, ani sel, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" dedi.

BİR ANDA BOŞALDI

Meteorolojinin uyarısından 1 saat sonra beklenen yağış başladı. Ani sağanak nedeniyle, o saate kadar açık olan TEM Otoyolu trafiği, yağmurun başlamasıyla birlikte yavaşlamaya başladı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönüne giden araç trafiği, Okmeydanı sapağından sonra durma noktasına geldi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Soma\'nın da Şırnak\'ın da faili aynı

SONRAKİ HABER

Sendikadan önce sendikadan sonra

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...