05 Temmuz 2011 08:24

Raşit Kara Şiir Yarışması sonuçlandı

ADA’lı Şair-Yazar ve çevre gönüllüsü Raşit Kara adına düzenlenen şiir yarışmasının seçici  Kurul Üyeleri Av. Türkan Kara, Gülderen Canyurt, Ahmet Saraçoğlu, Niyazi Yaşar ve İsmail Biçer’in yaptıkları son değerlendirme toplantısı sonucunda birincilik ödülü Nursel Aras’ın &l

Raşit Kara Şiir Yarışması sonuçlandı
Paylaş

ADA’lı Şair-Yazar ve çevre gönüllüsü Raşit Kara adına düzenlenen şiir yarışmasının seçici  Kurul Üyeleri Av. Türkan Kara, Gülderen Canyurt, Ahmet Saraçoğlu, Niyazi Yaşar ve İsmail Biçer’in yaptıkları son değerlendirme toplantısı sonucunda birincilik ödülü Nursel Aras’ın “Gece ve Kör-Ebe” adlı şiiri ile Alpaslan Akdağ’ın “K/özlenmiş Bahar S/ezgileri” adlı şiirlerine verildi. Burak Tokcan’ın “Göç” adlı şiirine ikincilik ödülü verilirken, üçüncülük ödülü ise Yavuz Demirci’nin “Acının Koynundaki Yaşam” adlı şiirine verilmesi uygun görüldü.

Seçici Kurul ayrıca “Barışça Çığlık” şiiriyle Eşref Karadağ’ı, “Bulutlar Düşüyordu İntiharlarıma” adlı şiiriyle İbrahim Tığ’ı ve “Hüzün Sonatı” adlı şiiriyle Nevzat Konşer’i Mansiyon’la ödüllendirdi.

Ödüller Adalar Belediyesi ve KAR dergisi birlikteliği ile 20 Temmuz saat 15.00’te

Kınalıada Kültür Sanat Alanında (Eski Akasya Sineması–Kayıkhanesi) düzenlenecek etkinlikte kazananlara verilecek. Katılımcı sanatçılar anılan günde saat 12.00’de kalkacak olan direkt Kınalıada vapurunda olacak.
(KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kültürçev’den Hamzaoğlu’na ödül

SONRAKİ HABER

KESK ve bürokratikleşme

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...