05 Temmuz 2011 08:18

Kültürçev’den Hamzaoğlu’na ödül

Kültür, Turizm ve Çevre Gazetecileri Derneği (KÜLTÜRÇEV) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Çim Adam Ödülleri”, Dilovası’nda sanayinin yarattığı kirlilik ve kanser artışları ile ilgili araştırmalarından dolayı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.

Kültürçev’den Hamzaoğlu’na ödül
Paylaş

Kültür, Turizm ve Çevre Gazetecileri Derneği (KÜLTÜRÇEV) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Çim Adam Ödülleri”, Dilovası’nda sanayinin yarattığı kirlilik ve kanser artışları ile ilgili araştırmalarından dolayı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu’na ve topluma çevreyle ilgili duyarlı mesajlar verdiği için Sanatçı Tarkan’a verildi. 

Ekin Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen törene Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Karayalçın, Prof. Dr. Feride Aksu Tanık, gazeteciler ve davetliler katıldı. Onur Hamzaoğlu’na ve onur ödülüne layık görülen Murat Karayalçın’a ödüllerini Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık verdi. Tanık, Hamzaoğlu ve Karayalçın’ın bu ödülleri bu güne kadar yaptıkları çevre ve halk sağlığına yönelik başarılı çalışmalarıyla gerçekten hak ettiklerini söyleyerek, ödülleri takdim etmekten onur duyduğunu belirtti. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

TÜPRAŞ’TA sözleşme imzalandı

SONRAKİ HABER

Raşit Kara Şiir Yarışması sonuçlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...