13 Eylül 2014 22:25

Üzerine spot ışığı düşen bakan ve vali eşleri hastaneye kaldırıldı

Pamukkale Antik kentinde Türkçevizyon etkinliğine katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Abdulkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir'in başına spot ışıkları düştü.

Üzerine spot ışığı düşen bakan ve vali eşleri hastaneye kaldırıldı
Paylaş

Pamukkale antik kentinde Türkçevizyon etkinliğine katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Abdulkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir'in başına spot ışıkları düştü. Yaralanan Zeybekci ve Demir, ambulanslarla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Pamukkale Antik kentinde Türkçevizyon etkinliği alanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, etkinliğe katılmak için alana gelen Bakan Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Demir'in eşi Nurtaç Demir, tiyatroya girdikleri sırada başlarına spot ışıkları düştü. Zeybekci ve Demir düşen spot lambaları nedeniyle başlarından yaralandı. Bu sırada düşen spotları tutmaya çalışan bir koruma memurunun da elinden elinden yaralandığı öğrenildi.

Ayşen Zeybekci ve Nurtaç Demir, olay yerine gelen ambulanslarla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zonan, geçmiş olsun ziyareti için hastaneye geldi. Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Zonan, yaralıların durumunun iyi olduğunu söyledi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kerry: IŞİD’e karşı Mısır kritik role sahip

SONRAKİ HABER

Avrupa futbolunda Pazar mesaisi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...