11 Eylül 2014 22:02

Ümraniye cinayetinin zanlısı Çeşme'de yakalandı

İstanbul Ümraniye'de bir binanın 14'üncü katında 34 yaşındaki Fatma Şerban'ın boğazını keserek öldüren Köksal Ş., tatil için gittiği İzmir'in Çeşme İlçesi'nde yakalandı.

Ümraniye cinayetinin zanlısı Çeşme\'de yakalandı
Paylaş

İstanbul Ümraniye'de bir binanın 14'üncü katında 34 yaşındaki Fatma Şerban'ın boğazını keserek öldürdüğü öne sürülen Köksal Ş., tatil için gittiği İzmir'in Çeşme İlçesi'nde yakalandı.

Olay, dün gece saat 00.00 sıralarında Ümraniye'de, 16 katlı bir apartmanın 14'üncü katında meydana geldi. Kapıcının 14'üncü katta bir dairenin kapısından içeri girdiğinde 34 yaşındaki Fatma Şerban'ın boğazı kesilmiş vaziyette yerde yatarken buldu. Kapıcı durumu polise ve 112 acil sağlık ekibine bildirdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekibi yaptığı kontrolde Fatma Şerban'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan ve güvenlik kameraları tarafından görüntülenen zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri yaptıkları çalışma sonunda cinayetin zanlısının kimliğini belirledi. Dedektifler yaptıkları araştırmada zanlı olarak ismi belirlenen Köksal Ş.'nin cinayetten sonra tatil için İzmir'in Çeşme İlçesi'ne gittiğini tespit etti. Polisin ortak yaptığı operasyonda Köksal Ş., ilçe merkezinde gezdiği sırada yakalandı. Köksal Ş.'nin emniyete verdiği ilk ifadede Fatma Şerban'nın arkadaşı olduğunu ve Çeşme'ye tatil için geldiğini söylediği öğrenildi. Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor. (İzmir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Zonguldak\'ta 22 maden üretimi durdurma kararı aldı

SONRAKİ HABER

Çavuşoğlu, Katar\'da temaslarda bulundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...