10 Eylül 2014 14:57

Cumhuriyet’in yeni Genel Yayın Yönetmeni belli oldu

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Yıldız'ın görevinden ayrılmasının ardından bu göreve gelecek isim belli oldu. Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu İbrahim Yıldız'ın istifasıyla boşalan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevine Utku Çakırözer'in atanmasına karar verdi.

Cumhuriyet’in yeni Genel Yayın Yönetmeni belli oldu
Paylaş

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Yıldız görevinden ayrıldı. İbrahim Yıldız, Cumhuriyet gazetesi çalışanlarına yolladığı veda mesajını gazetenin İnternet sitesinden yayımladı. Yıldız  “Gazetemizin bundan sonra da basındaki ayrıcalıklı konumunu, misyonunu koruyacağına ve bayrağı devralacak arkadaşımızın gazetemizi daha da ileri noktalara taşıyacağına inanıyorum” dedi.

Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu İbrahim Yıldız'ın istifasıyla boşalan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevine Utku Çakırözer'in atanmasına karar verdi. Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu bugün saat 14.30'da toplandı. Üç saat süren toplantı sonrasında oy birliğiyle Çakırözer'in Genel yayın Yönetmeni olmasını kararlaştırdı.

Cumhuriyet gazetesinde yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında Genel Yayın Koordinatörlüğü'ne Murat Sabuncu getirilmiş, Ceyda Karan da Dış Haberler Müdürü olmuştu. Aydın Engin, Özgür Mumcu ve Ahmet Şık da gazeteye katılan yeni isimler arasında yer almıştı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Semerci’den \'otokontrol\' eleştirisi ve veda...

SONRAKİ HABER

Tecavüz zanlısı öğretmen yine tutuklanmadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...