04 Temmuz 2011 09:04

Kartallılar piknikte bir araya geldi

Emek Partisi (EMEP) Kartal İlçe Örgütü tarafından düzenlenen dayanışma pikniği hafta sonu Heybeliada’da gerçekleşti. Geleneksel hale dönüşen etkinlikte halaylar, türküler ve düzenlenen yarışmalarla eğlenceli bir piknik yapıldı. EMEP Kartal İlçe Yönetim Üyesi Veli Bölük’ün konuşma

Kartallılar piknikte bir araya geldi
Paylaş

Emek Partisi (EMEP) Kartal İlçe Örgütü tarafından düzenlenen dayanışma pikniği hafta sonu Heybeliada’da gerçekleşti. Geleneksel hale dönüşen etkinlikte halaylar, türküler ve düzenlenen yarışmalarla eğlenceli bir piknik yapıldı. EMEP Kartal İlçe Yönetim Üyesi Veli Bölük’ün konuşmasıyla başlayan piknik, Kartal Emek Gençliğinin hazırladığı müzik dinletisiyle devam etti.

Deniz Gezmişlerin mücadele arkadaşı ve EMEP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yalçıner de piknikçilerle Türkiye’nin içinde bulunduğu durum, seçimler ve Emek Demokrasi ve Özgürlük Blokunun çalışmaları üzerine sohbet etti. Blokun Türkiye’nin ezilen halklar ve işçi sınıfı mücadelesinin birleştirilmesi açısından oldukça önemli bir yerde olduğunu ifade eden Yalçıner, “Çalışmalarına başlanan Blok Partisinin ileride ana muhalefet partisi değil iktidar partisi olacağı inancının ve çabasının gösterilmesi gerektiğini” söyledi.

Yalçıner’in ardından söz alan Emek Gençliği Merkez Yöneticisi Onur Aydın da 20–28 Ağustosta yapılacak olan gençlik kampına çağrı yaptı. Halaylar ve bilgi yarışmasının ardından piknik sona erdi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Torbalı ve Menemen’de Sivas anması

SONRAKİ HABER

Avukatlardan İstanbul Barosu’na ayrımcılık suçlaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...