09 Eylül 2014 17:20

Çay bahçesinde ağaç devrildi: 2 ölü

Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri'ndeki bir çay bahçesinde ağacın devrilmesi sonucu 2 kadının yaşamını yitirdiği, biri ağır 2 kişinin de yaralandığı olayın hemen ardından çekilen görüntüler ortaya çıktı.

Çay bahçesinde ağaç devrildi: 2 ölü
Paylaş

Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri'ndeki bir çay bahçesinde ağaç, müşterilerin üzerine devrildi. Olayda 2 kişi yaşamını yitirdi, biri ağır olmak üzere 2 kişi de yaralandı.

Beykoz Korusu'da bulunan bir çay bahçesindeki ağaç, masalarda oturanların üzerine devrildi. Emekli öğretmen Ayfer Ayla Bulut (66) ile Naime Hülya Bayrak (60) yaşamını yitirdi. Olayda yaralılar da olduğu belirtildi.

VİDEO: AĞACIN DEVRİLME ANI

Hadisenin hemen ardından çekilen görüntüler ortaya çıktı. Yürek burkan görüntülerde, yerde yatan 2 kadının başında bekleyenler gözyaşı dökerken, ortalığın savaş alanına döndüğü görülüyor.

Görüntülerde, üzerlerine ağaç devrilen kadınların başında insanlar telaş içinde yardım etmeye çalışıyor. Başka bir kadın ise, ağaç altında kalan kadının elini tutmuş gözyaşı döküyor. Ortalığın savaş alanına döndüğü dikkat çeken görüntülerde, hayatını kaybeden kadının başındaki insanlar ise telaş içinde yardım etmeye çalışıyor.

AYFER AYLA BULUT EŞİNİ 6 AY ÖNCE, KIZINI 3 HAFTA ÖNCE KAYBETMİŞTİ

Olayda yaşamını yitiren Ayfer Ayla Bulut'un (66) emekli öğretmen olduğu, kızını 2-3 hafta önce kanserden kaybettiği öğrenildi. Emekli öğretmenin eşinin de yaklaşık 6 ay önce vefat ettiği belirtildi. Yakınları, Ayfer Ayla Bulut'un kızının ölümünden sonra üzüntüden içine kapandığını, uzun süre sonra ilk kez sokağa çıktığını söylediler.

Olayda ölen Naime Hülya Bayrak'ın da 60 yaşında olduğu ve hayatını kaybeden 2 kadının olay sırasında çay bahçesinin sahibi Suzan Özpeynirci ve Ülfer Özer ile sohbet ettiği öğrenildi.(İstanbul/DHA)

OLAY SONRASI GÖRÜNTÜLERİ

ÖNCEKİ HABER

Çarşı\'dan \'darbe\' suçlamasına tepki

SONRAKİ HABER

2 çocuğunu öldürmekle suçlanan Hancı\'ya tahliye kararı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...