04 Temmuz 2011 06:56

Mahalle sakinleri, baz istasyonuna tepki gösterdi

Zonguldak’ta bir vatandaşın evinin çatısına GSM baz istasyonu konulması üzerine mahalle sakinleri tepki gösterdi.Mithatpaşa Mahallesi sakinlerinden Engin Alim isimli vatandaş, komşuları Nazım İpek’in güneş enerjisi sistemi adı altında evlerinin çatısına baz istasyonu kurdurduğunu söyleyerek, “İstasyonu dün kurmuşla

Mahalle sakinleri, baz istasyonuna tepki gösterdi
Paylaş

Mithatpaşa Mahallesi sakinlerinden Engin Alim isimli vatandaş, komşuları Nazım İpek’in güneş enerjisi sistemi adı altında evlerinin çatısına baz istasyonu kurdurduğunu söyleyerek, “İstasyonu dün kurmuşlar. Ev sahibi bununla ilgili mahalle halkına hiçbir şey sormamış, danışmamıştır. Daha sonra konuşmak istedik. Bize herhangi bir bilgi vermedi. İstasyonu kuran görevlilerle konuştuğumda bunu doğruladılar; fakat ev sahibi ile görüşmem gerektiğini söylediler. Bu konuda Valilik, Belediye ve İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne başvuruda bulundum. İstasyonun kaldırılması için mahalle halkından imza toplayacağız, adliyeye giderek yasal hakkımızı kullanacağız. Mahalleli olarak bunun kaldırılması için elimizden geleni yapacağız. Çünkü, 3 kuruş için sağlığımızı tehlikeye attırmayız.” dedi.

Mahalle sakinleri, sağlığa zararlı olduğu gerekçesiyle baz istasyonunun kaldırılması için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Evlerinin çatısına 2 adet 10 vatlık baz istasyonu kurulduğunu doğrulayan Nazım İpek ise bunun sağlığa zararı olmadığını araştırdığını iddia etti. (ZONGULDAK)

ÖNCEKİ HABER

Onbinler ‘Kürt sorununa demokratik çözüm’ istedi

SONRAKİ HABER

Eğitimde sürgün devam ediyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...