08 Eylül 2014 15:50

İşte inşaat işçilerine reva gördükleri yemek!

Halkalı Temapark Mesa Blokları şantiyesinde çalışan işçiler şantiyedeki koşullara tepki göstererek TEM otoyolunu trafiğe kapattı. Muhabirimiz Eren Ergine, inşaat işçileriyle birlikte şantiyede gezerek işçileri dinledi ve çalışma-barınma koşullarını fotoğrafladı. İşçiler, muhabirimize, yemeleri için önlerine konulan kurtlu yemeği de gösterdi.

İşte inşaat işçilerine reva gördükleri yemek!
Paylaş

Halkalı Temapark Mesa Blokları şantiyesinde çalışan işçiler şantiyedeki koşullara tepki göstererek iş bıraktı ve TEM otoyolunu trafiğe kapattı.

Muhabirimiz Eren Ergine, inşaat işçileriyle birlikte şantiyede gezerek işçileri dinledi ve çalışma-barınma koşullarını fotoğrafladı.  Bir koğuşta en az 8 işçinin kaldığı şantiyede işçiler özellikle yemeklerden şikayetçi.

İNŞAAT İŞÇİLERİ TEM'İ TRAFİĞE KAPATTI

İşçiler, muhabirimize, yemeleri için önlerine konulduğu iddia edilen kurtlu yemeği de gösterdi.

Şantiyede elektrik işçisi olarak çalışan Emrullah Güneş, yaşadıkları sıkıntıları şöyle anlatmıştı: “Yemekte bir arkadaşımızın tabağından kurt çıktı. Sonuçta biz de insanız, kendileri gittiğinde 10-15 çeşit yemekleri var. Hafta sonları burada ızgara yapıyorlar. Biz de işçiler baka baka gidiyoruz. Sonuçta onlar da insan biz de insanız.” (İstanbul/EVRENSEL)

İŞÇİLER BİR KOĞUŞTA EN AZ 8 KİŞİ KALIYOR

ÖNCEKİ HABER

Eğitim sistemine \'yalın ayak\' uyum!

SONRAKİ HABER

Altın Portakal Uluslararası Yarışmasında ‘ödüllü filmler’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...