08 Eylül 2014 09:31

İstanbul ve Ankara'da sağanak yağış etkili oldu

İstanbul’da sabaha karşı başlayan yağmur, şehir genelinde etkili oldu. Dışarıda olan bazı vatandaşlar yağmur nedeniyle zor anlar yaşarken, yollarda da su birikintileri oluştu. Ankara’da ise etkili olan sağanak yağış, Çankaya’daki 70 Gün Altgeçidi'ni su altında bıraktı.

İstanbul ve Ankara\'da sağanak yağış etkili oldu
Paylaş

İstanbul’da sabaha karşı saat 04.00 sıralarında başlayan yağmur etkili oldu. Kısa sürede bastıran sağanak yağmur nedeniyle dışarıda olan bazı vatandaşlar zor anlar yaşarken, bazı kişiler de yanlarında bulunan şemsiyelerle yağmurdan korunmaya çalıştı. Su birikintileri oluşan yollarda sürücüler zor anlar yaşadı. Ayrıca sağanak yağmur sırasında İstanbul semalarında aralıklarla şimşeklerin de çaktığı görüldü.

ANKARA'DA TANIDIK MANZARALAR

Ankara’da ise etkili olan sağanak yağış, Çankaya’daki 70 Gün Altgeçidi'ni su altında bıraktı. TBMM önünde bulunan bir kavşakta da yoldan geçmeye çalışan sürücüler zor anlar yaşadı. 

Başkent'te saat 22.00 sıralarında başlayan yağmur, daha önce de su baskınlarına sahne olan 70 Gün Altgeçidi'nin bir kez daha kapanmasına sebep oldu. Alt geçide dolan yağmur suları trafiğin aksamasına neden oldu. Polis geçidi araç trafiğine kapattı. Kısa zamanda olay yerine gelen büyükşehir belediyesine ait araçlar altgeçit içerisinde suyu tahliye etmek için çalışmalara başladı. 

Bu arada, TBMM önünde bulunan bir kavşakta biriken su yoldan geçen sürücülere zor anlar yaşattı. Araçlar biriken suyun içerisinde kaldı. Sürücülerin yardımına çekiciler yetişti. Burada da büyükşehir ekiplerine ait tankerlerle su tahliyesi yapıldı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Gökbilimcilerden evrenin sınırlarını zorlayan keşif

SONRAKİ HABER

Gürültü yaptı diye 2 kardeşi öldürüp 1\'ini yaraladılar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...