06 Eylül 2014 07:50

İstanbul'da şiddetli yağış etkili olmaya başladı

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ve AKOM meteoroloji biriminin hava tahmin raporları sonucu bugün İstanbul için yaptığı kuvvetli yağış etkili olmaya başladı. Yapılan son değerlendirmelere göre, bugün 09:00 ile 18:00 arası görülecek kuvvetli yağışların, İstanbul'da özellikle Küçükçekmece ve batısında etkili olacağı tahmin ediliyor.

İstanbul\'da şiddetli yağış etkili olmaya başladı
Paylaş

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ve AKOM meteoroloji biriminin hava tahmin raporları sonucu bugün İstanbul için yaptığı kuvvetli yağış etkili olmaya başladı.

Yapılan son değerlendirmelere göre, bugün 09:00 ile 18:00 arası görülecek kuvvetli yağışların, İstanbul'da özellikle Küçükçekmece ve batısında etkili olacağı tahmin ediliyor. Avrupa yakasında Küçükçekmece, Başakşehir, Çatalca, Arnavutköy, Beylikdüzü, Silivri, Esenyurt, Avcılar, Sultangazi ve Gaziosmanpaşa, Anadolu yakasında ise Pendik ve Tuzla'da yüzde 60 ihtimalle metrekareye 20 ila 50 kg kuvvetli yağış düşeceği tahmin ediliyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tüm birimleriyle kritik noktalarda tedbirlerini aldığını, muhtemel sorunlara karşı çalışmaların AKOM'dan yönetileceğini duyurdu. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

\'Ben 25 yıl yaşattım, devlet 25 gün yaşatamadı\'

SONRAKİ HABER

En sıcak selfie için yanardağa girdiler!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa