05 Eylül 2014 17:47

TOKİ sakinleri ulaşım sorununun çözülmesini istedi

Van'ın Edremit ilçesinde bulunan Erdemkent TOKİ sakinleri, ulaşım sıkıntısı yüzünden yolu bir süreliğine trafiğe kapatıp basın açıklaması yaptı.

TOKİ sakinleri ulaşım sorununun çözülmesini istedi
Paylaş

Van'ın Edremit ilçesinde bulunan Erdemkent TOKİ sakinleri, ulaşım sıkıntısı yüzünden yolu bir süreliğine trafiğe kapatıp basın açıklaması yaptı. Erdemkent Muhtarı Teoman Biçer, mahalleye halk otobüsü verilmesi için yaklaşık 2 bin imza topladıklarını, bu imzaları belediye yetkililerine vereceklerini söyledi.

Erdemkent TOKİ sakinleri, öğle saatlerinde bir araya gelerek yaşadıkları ulaşım sıkıntısını protesto etti. Yaklaşık 100 kişi, yolu kısa süreliğine trafiğe kapatarak TOKİ'lere belediye tarafından halk otobüsü verilmesini istedi. Minibüslerin yetersiz kaldığını ve bu yüzden vatandaşların evlerine, işlerine gitmekte sıkıntı çektiklerini söyleyen TOKİ sakinleri, yetkililerden kendilerine yardımcı olmalarını istedi. Toplanan kalabalık adına basın açıklaması yapan Edremit Erdemkent TOKİ Mahalle Muhtarı Teoman Biçer, "Kente ve TOKİ'ye geliş, gidişlerde sürekli sorunlar yaşıyoruz. Yaşanan ulaşım sıkıntısından dolayı burada insanlar işlerine, evlerine gidip gelemiyor. Önümüzdeki hafta okullar başlayacak ve ulaşım sorunu daha da büyüyecektir. Depremden sonra bu bölgenin nüfusu çok arttı. Bir an önce buradaki ulaşıma bir çare bulunmalı. Biz belediyeden buraya halk otobüsleri verilmesini ve bu insanların mağdur edilmemesini istiyoruz" dedi. (VAN)
 

ÖNCEKİ HABER

Askeri araç devrildi: 2\'si ağır 7 asker yaralı

SONRAKİ HABER

Davutoğlu, İstanbul Valiliği\'ni ziyaret etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...