03 Eylül 2014 11:50

Jerry Schatzberg, Portakal’ın uluslararası jüri başkanı oldu

51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması Jürisi belli oldu. Yarışma jürisine bu yıl Altın Palmiye ödüllü Jerry Schatzberg başkanlık edecek.

Jerry Schatzberg, Portakal’ın uluslararası jüri başkanı oldu
Paylaş

51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması Jürisi belli oldu. Yarışma jürisine bu yıl  Altın Palmiye ödüllü Jerry Schatzberg başkanlık edecek.  

Türkiye Sineması’nın 100. yılının kutlandığı bu yıl,Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin dünya ile buluşması açısından çok önem verdiği Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması Jürisi’nde Türkiye ve dünya sinemasında önemli başarılara imza atmış, bol ödüllü isimler bir araya geliyor. 10-18 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması jürisine, Altın Palmiye ödüllü Jerry Schatzberg başkanlık edecek. 

Jürideki diğer isimler, Yunanistanlı görüntü yönetmeni Andreas Sinanos, Rusya’nın yerel ve uluslararası alandaki etkin sinema eleştirmeni Andrei Plakhov, oyuncu Halit Ergenç, Polonyalı sinemacı, Krakow'un adını taşıyan Krakow Film Festivali’nin direktörü Krzysztof Gierat, Ferzan Özpetek filmlerinin yanı sıra çok sayıda başarılı yapımda imzası bulunan İtalyan yapımcı Tilde Corsi ve sinema yazarı ve üç Altın Portakal’lı Mavi Dalga’nın yönetmenlerinden Zeynep Dadak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Mehmet Bekaroğlu CHP\'ye üye oldu

SONRAKİ HABER

Putin\'in danışmanı: Ateşkes için taraf değiliz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...