03 Eylül 2014 09:39

Adana'da IŞİD tişörtleri vitrine çıktı

Adana'da bir arabanın arka camında bulunan IŞİD çıkartmasının ardından bu sefer de IŞİD'e ait tişörtler kentin göbeğinde bulunan bir mağazanın vitrininde satışa sunuldu.

Paylaş

Adana'da bir arabanın arka camında bulunan IŞİD çıkartmasının ardından bu sefer de IŞİD'e ait tişörtler kentin göbeğinde bulunan bir mağazanın vitrininde satışa sunuldu.

2 ay önce arka camında "Zalimler için yaşasın cehennem" yazan ve IŞİD bayrağının çıkartması bulunan bir otomobil, kentin en işlek caddelerinden biri olan Mücahitler Bulvarı'nda görülmüştü. Dikkatleri çeken bu olayın ardından bu kez de kentin göbeğinde yer alan Çakmak Caddesi'nde bulunan Çakmak Plaza İş Merkezi'nin ikinci katında bulunan ve dini kitaplar da satan bir kırtasiyenin vitrinin de cansız mankenlere giydirilmiş IŞİD tişörtleri satılıyor. 

İkisi siyah, birisi beyaz olmak üzere üç tişörtün giriş kapısına asılı olduğu görülürken, çok sayıda güvenlik görevlisinin görev yaptığı iş merkezinde durumun görmezden gelinmesi ise dikkat çekici. 

Kafa keserek nam salan IŞİD'in tişörtü giydirilmiş cansız mankenlerin kafasının olmamasına rağmen şapka giydirilmesi dikkat çeken bir diğer yan. 

Sipariş üzerine satışının yapıldığı iddia edilen tişörtlerin iş merkezinde satılmasından ve bu iş yerine gelen insanlardan rahatsız olduklarını belirten isimlerini vermeyen bazı esnaflar, dükkanda çalışan sakallı iki kişinin olduğu ve bunların IŞİD'e eleman kazandırdıklarını iddia etti. İsmini vermek istemeyen bir esnaf, "Irak ve Suriye'de katliamlar yapan bir örgütün tişörtlerin Adana'nın göbeğinde satılması ve o çeteler adına faaliyet gösterilmesi korku verici" dedi. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Libya uçağının düşme anı saniye saniye kaydedildi

SONRAKİ HABER

Boşandığı kadını öldürüp intihar girişiminde bulundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...