27 Ağustos 2014 16:01

Gülerce’nin Zaman’da yazacağı kalmadı

Zaman gazetesinde 25 yılı geride bırakan bir zamandır köşe yazan ve Fethullah Gülen’e yakınlığı bilinen Hüseyin Gülerce gazeteyle yollarını ayırdı.

Gülerce’nin Zaman’da yazacağı kalmadı
Paylaş

Zaman gazetesinde 25 yılı geride bırakan bir zamandır köşe yazan ve Fethullah Gülen’e yakınlığı bilinen  Hüseyin Gülerce gazeteyle yollarını ayırdı.

17 Aralık süreci sonrasında köşe yazılarına ara veren Gülerce, “Zaman’ı bırakıyorum! Zaman’da yazacak bir şeyim kalmadı çünkü” sözleri ile veda etti.

17 Aralık süreci sonrası Başbakan Tayyip Erdoğan’a destek veren ve soruşturmanın yolsuzluk soruşturması olmadığına inandığını dile getiren Gülerce, Cemaate yakın yazarlar tarafından eleştirilmiş ve yazılarına ara vereceğini açıklayarak 4 aylık gibi bir süre boyunca basına demeç vermemişti.

Gülerce, İnternethaber.com’a açıklama yaptı. Gülerce şunları söyledi: “Zaman’ı bırakıyorum! Zaman’da yazacak bir şeyim kalmadı çünkü... Hiç kimsenin bu kararımdan haberi yok. Bugünden itibaren Zaman gazetesinden istifa ediyorum. Dumanlı’ya konuyu SMS yoluyla ilettim. O da dur gitme demedi. Keşke kalsaydın demekle yetindi. İstifamı noter aracılığıyla bildireceğim.” (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Yurtlardan kaçan çocukları sordu

SONRAKİ HABER

TVEM’de anlaşma bozuldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...