02 Temmuz 2011 08:35

ÖDP: Hukuksuzluk son bulsun

ÖDP İstanbul İl Örgütü, polisin Hopa eylemlerine katılanlarına dönük başlattığı operasyonları protesto etti.Dün, Galatasaray Lisesi önünde yapılan eylemde konuşan ÖDP İstanbul İl Başkanı Hüseyin Atalay, Hopa’dan başlayarak toplumsal muhalefete dönük bir operasyon sürecinin başlatıldığına dikkat

ÖDP: Hukuksuzluk son bulsun
Paylaş

Dün, Galatasaray Lisesi önünde yapılan eylemde konuşan ÖDP İstanbul İl Başkanı Hüseyin Atalay, Hopa’dan başlayarak toplumsal muhalefete dönük bir operasyon sürecinin başlatıldığına dikkat çekti. Atalay “Evler basılarak, sokaktan insanlar toplanarak gerçekleştirilen operasyonların son halkası olan Ankara’da 33 kişi tutuklanmıştır “dedi.

Atalay bu tutuklamaların hukuki değil tamamen siyasi olduğunu belirterek, “Yapılan eylemler terör kapsamına sokulmaya çalışılıyor, bu hukuksuzluktan biran önce vazgeçilmeli ve Hopa tutukluları serbest bırakılmalıdır” diye konuştu. Basın açıklamasının ardından “Her yer Hopa, her yer direniş”, “Baskılar bizi yıldıramaz” sloganlarıyla Galatasaray Postanesine yüründü ve buradan tutuklulara mektup ve kart gönderildi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Form Mukavva direnişi sürüyor

SONRAKİ HABER

Kartondan tekneler yarıştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...