25 Ağustos 2014 14:01

Marmara Adası'nda bulunan ceset, Serdar Demir'e ait çıktı

İstanbul'da Marmara Adası sahilinde bulunan ve Adli Tıp Kurumu’na götürülen cesedin kaybolan 5 gençten Serdar Demir olduğunu belirlendi. Ayrıca Erdek'te kaybolan gençlerden birine ait olduğu düşünülen bir ceset daha bulundu

Marmara Adası\'nda bulunan ceset, Serdar Demir\'e ait çıktı
Paylaş

İstanbul'da Marmara Adası sahilinde bulunan ve Adli Tıp Kurumu’na götürülen cesedin kaybolan 5 gençten Serdar Demir olduğunu belirlendi.

İstanbul'da Marmara Adası sahilinde geçtiğimiz Cumartesi akşamı bir erkek cesedi bulunmuştu. Ceset, Kumburgaz sahilinde deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan 5 gençten birine ait olup olmadığının öğrenilmesi için Adli Tıp Kurumu’na götürülmüştü. Kimlik tespiti için kayıp kişilerin ailelerinden doku örneği alındı. Yapılan incelemede ailelerden alınan doku örneği sonucu cesedin, kayıp gençlerden Serdar Demir olduğu tespit edildi.

HABERİ ALAN ANNE FENALAŞINCA HASTANEYE KALDIRILDI

Kumburgaz Kamiloba sahilinden kiraladıkları deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan gençleri bulmak için yapılan çalışmalar sürerken İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun katılımıyla aileleri bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Sarıyer'deki Sahil Güvelik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı'nda düzenlenen toplantı sırasında Marmara Adası açıklarında iki gün önce bulunan cesedin kaybolan gençlerden Serdar Demir'e ait olduğu haberi alındı. Haberi toplantı sırasında alan Demir'in annesi fenalaşınca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından Vali Mutlu ve aileler Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan ayrıldı. Toplantıda bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili ailelere bilgi verildiği öğrenilirken, çıkışta herhangi bir açıklama yapılmadı.

ERDEK SAHİLİNDE DENİZ BİSİKLETİNİN PARÇALARI BULUNDU

Bu arada Erdek sahilinde arama çalışmalarını sürdüren Bursa AKUT ekibi, İlhanlar köyü sahilinde gençlerin kullandığı sanılan deniz bisikletine ait parçalar buldu.

Ceset ve deniz bisikleti parçalarının bulunması üzerine kayıp gençleri arama çalışmaları Marmara Adası ve Erdek sahillerinde yoğunlaştırıldı. Bölgede halen Sivil Savunma, AKUT, Sahil güvenlik, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Tekirdağ’dan gelen Sualtı Polisi arama çalışmalarını sürdürüyor.

ERDEK'TE BİR CESET DAHA BULUNDU

Balıkesir'in Erdek ilçesi sahilinde, Kumburgaz'da deniz bisikleti ile denize açıldıktan sonra kaybolan gençlerden birine ait olduğu düşünülen bir erkek cesedi bulundu.

Büyükçekmece ilçesine bağlı Kumburgaz Beldesi'ne bağlı Kamiloba sahilinde, kiraladıkları deniz bisikletiyle denize açıldıktan sonra kaybolan gençlerin arama çalışmaları devam ederken Marmara Adası'nda gençlerden Serdar Demir'e ait cenazenin bulunmasının ardından Balıkesir'in Erdek ilçesi sahilinde bir erkeğe ait cenazeye daha rastlandı. Bulunan cenazenin Kumburgaz'da kaybolan gençlerden birine ait olduğu öne sürülürken cenazenin kimlik tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na getirileceği belirtildi.

Yapılacak, otopsi işlemlerinin ardından cenazenin kime ait olduğu öğrenilecek. (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

TFF Süper Kupa sahibini bu akşam buluyor

SONRAKİ HABER

KCK devleti de kendi yerel birimlerini de eleştirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...