19 Ağustos 2014 11:28

Altın Koza’nın yarışma filmleri açıklandı

21. Altın Koza Film Festivali kapsamında yapılacak Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nın finalistleri belli oldu. Bu yıl 15-21 Eylül arasında düzenlenecek olan festivalde ulusal yarışma için başvuran 45 filmden 12 tanesi jüri önüne çıkacak.

Altın Koza’nın yarışma filmleri açıklandı
Paylaş

21. Altın Koza Film Festivali kapsamında yapılacak Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nın finalistleri belli oldu. Bu yıl 15-21 Eylül arasında düzenlenecek olan festivalde ulusal yarışma için başvuran 45 filmden 12 tanesi jüri önüne çıkacak. Festivalin jürisini Reha Erdem (Jüri Başkanı), Mahmut Fazıl Coşkun, Ahu Türkpençe, Ayberk Pekcan, Nida Karabol ve Tamer Çıray oluşturuyor.

21. Altın Koza Film Festivali’nin ulusal yarışma bölümünde yer alan filmler şunlar olacak; Derviş Zaim’in yönetmenliğini yaptığı “Balık”, Mahur Özmen’in “Beni Sen Anlat” adlı filmi, Nisan Dağ ve Esra Saydam’ın ortak yapımı “Deniz Seviyesi”, Halil Özer’in yönettiği  “Firak”, yönetmenliğini Kenan Korkmaz’ın yaptığı “Gittiler: Sair ve Meçhul”, Ertan Velimatti Alagöz’ün filmi “İçimdeki Balık”, Murat Düzgünoğlu’nun imzasını taşıyan “Neden Tarkovski Olamıyorum?​”, Görkem Şarkan’ın “Nergis Hanım”ı, Ozan Açıktan’ın “Silsile”si, Nesimi Yetik’in “Toz Ruhu”u, yönetmenliğini Onur Aydın’ın yaptığı “Yağmur - Kıyamet Çiçeği” ve Evren Erdem’in yönettiği “Yola Çıkmak”.

En İyi Film seçilecek eserin 350 bin TL’lik ödülün sahibi olacağı yarışmanın sonuçları 20 Eylül gecesi yapılacak kapanış töreninde belli olacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Chet Faker geliyor

SONRAKİ HABER

Elektrik akımına kapılan genç öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa