18 Ağustos 2014 15:37

Necdet Saraç CHP’yi eleştirdiği için mi gönderildi?

Alevi Bektaşi Federasyonu Yönetim Kurulu, federasyon genel başkan yardımcılarından Necdet Saraç’ın Yurt Gazetesi’ndeki işine son verilmesine ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Saraç’ın işine son verilmesi ile ilgili, 'Ekmeleddin İhsanoğlu ve CHP’ye yönelik eleştirileri ile ilgili yazılarının rolü olduğu' kaygıları dile getirildi.

Necdet Saraç CHP’yi eleştirdiği için mi gönderildi?
Paylaş

Alevi Bektaşi Federasyonu Yönetim Kurulu, federasyon genel başkan yardımcılarından Necdet Saraç’ın Yurt Gazetesi’ndeki işine son verilmesine ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Saraç’ın işine son verilmesi ile ilgili, “Ekmeleddin İhsanoğlu ve CHP’ye yönelik eleştirileri ile ilgili yazılarının rolü olduğu” kaygıları dile getirildi.

‘ANLAŞILIR DEĞİL’

ABF Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada şunları dile getirdi, “Bugüne kadar ABF Genel Başkan Yardımcısı olmasının ötesinde yazılarıyla ve makaleleriyle toplumuza katkı sunmuş bir gazeteci ve yazar olan Necdet Saraç ile ilgili olarak aldığınız kararı şaşkınlıkla karşıladık. Bu kararla ilgili olarak basına ”Ekmeleddin İhsanoğlu ve CHP eleştirileri ile ilgili yazılarının rolü olduğu” söylentileri yansımış, bu söylentiler artarak devam etmektedir. Bu çerçevede; Dost ve muhalif bir gazete olan, toplumuzla ilgili haberlere de yer veren, çok sayıda üyemizin de okuyucusu olduğu Yurt gazetesinin Gazeteci Necdet Saraç’ın Yurt gazetesinde yazılarına son verilmesi bizler açısından anlaşılır değildir”. Açıklamada, Saraç’ın Yurt gazetesi tarafından işine son verilmesinin değerlendirilmesinin kamuoyunun takdirine bırakıldığı belirtildi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Andrew Finkel: Benim meslek satılmış

SONRAKİ HABER

Moda Bostanı kazandı; Otopark ruhsatı iptal edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa