15 Ağustos 2014 07:55

Tayland'da inşaat çöktü: 11 işçi hayatını kaybetti

Tayland'da, inşaat halindeki bir binanın çökmesi sonucu ilk belirlemelere göre 11 işçi öldü, 25 kişi de yaralandı. Enkazda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Olayla ilgili yedi kişinin göz altına alınırken, enkaz altında daha kaç kişi olduğuna ait bilgi verilmedi.

Tayland\'da inşaat çöktü: 11 işçi hayatını kaybetti
Paylaş

Tayland'da, inşaat halindeki bir binanın çökmesi sonucu ilk belirlemelere göre 11 işçi öldü, 25 kişi de yaralandı. Enkazda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor, ailelerin umutlu bekleyişleri sürüyor.

Tayland’in kuzeyinde yer alan Pathum Thani şehrinde, inşaat halindeki bina çöktü. Olay yerine arama kurtarma ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Çöken binanın enkazından 11 işçinin cesedine ulaşıldı. 25 kişinin yaralandığı olayda arama kurtarma çalışmaları devam ederken, ailelerin umutlu bekleyişi sürüyor.

Afet Önleme Azaltma Bölümü Genel Müdürü Chatchai Phromlert, "Elimizden gelenin en iyisi yaparak, enkaz altında kalanlara ulaşacağız." dedi.

Pathum Thani Sosyal Güvenlik Ofisi, ölen işçilerin ailelerine cenaze masrafları için 950 dolar yardım yapılacağını ve yaralı işçilerin hastane masraflarının ise 9400 dolar’a kadar karşılanacağı belirtildi. Olay ile ilgili yedi kişinin göz altına alındığı belirtildi.

Yetkililer tarafından enkaz altında daha kaç kişi olduğuna ait bilgi verilmedi.

ÖNCEKİ HABER

Antep’te ne oluyor?

SONRAKİ HABER

Savaşın gölgesindeki Donetsk’te gündelik hayat

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...