14 Ağustos 2014 21:33

Konak Belediyespor, Zürich Frauen'e 4-0 yenildi

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Grubu son maçında liderlik koltuğu için İsviçre'nin Zürich Frauen takımıyla karşılaşan Konak Belediyespor 4-0 yenilerek 6 puanla ikinci oldu.

Konak Belediyespor, Zürich Frauen\'e 4-0 yenildi
Paylaş

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Grubu son maçında liderlik koltuğu için İsviçre'nin Zürich Frauen takımıyla karşılaşan Konak Belediyespor 4-0 yenilerek 6 puanla ikinci oldu. Statüye göre 8 grupta en iyi ikinci takımın son 32'ye kalacağı turnuvada sadece birinci ve üçüncü sıradaki ekiplere karşı alınan galibiyetler hesaplanacak. Dolayısıyla Konak Belediyespor'un 11-0'lık sonuncu Rigas'a karşı kazandığı galibiyet geçerli olmayacak.

Mücadelenin 16. dakikasında Kuster'in penaltı golüne engel olamayan mavi-beyazlı takım ilk devreyi 1-0 geride kapattı. İkinci yarıda ise 63'te Humm, 67'de Sterli ve 76'da Terchoun'un golleri sonucu belirledi. Beraberliğin dahi liderliği getireceği maçı kazanamayan Konak Belediyespor, ilk iki mücadelesinde ev sahibi Letonya'nın Rigas ekbini 11-0, Belarus'tan Minsk'i ise 2-1 yenmişti. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan: Yeter ki birbirimize çelme takmayalım

SONRAKİ HABER

Obama\'dan Ferguson\'da \'sükunet\' çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...