14 Ağustos 2014 16:45

Şemdinli Belediyesi Eş Başkanı Yılmaz'a kesik kedi başı ile tehdit

Şemdinli Belediyesi Eş Başkanı Seferi Yılmaz'ın makam odasının kapısına kesik kedi başı bırakıldı.

Şemdinli Belediyesi Eş Başkanı Yılmaz\'a kesik kedi başı ile tehdit
Paylaş

Şemdinli Belediyesi Eş Başkanı Seferi Yılmaz'ın makam odasının kapısına kesik kedi başı bırakıldı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Belediye Eş Başkan Seferi Yılmaz'ın makam odasının kapısına kimliği belirsiz kişi ve kişilerce bırakılan kesik kedi başı, Şemdinli Belediyesi'ni harekete geçirdi. Ramazan Bayramı'na 3 gün kala gerçekleşen olayı araştırmak için kamuoyuna açıklamayan eş başkanları konu ile ilgili açıklama yaptı.

20 Temmuz'da olayı fark eden personelin haber vermesi üzerine geldiklerinde, kesilmiş bir kedi başını odasının girişinde bırakıldığını gördüklerini söyleyen Şemdinli Belediyesi Eş Başkanı Seferi Yılmaz, "Bir kişi tarafından değil bir grup tarafından yapıldığı kanaatindeyiz. Bizler de başta bu olayı abartılmaması için kamuoyuna açıklamadık" diye konuştu.

Şemdinli Belediyesi Eş Başkanı Nahide Yıldız da olayın ilk başta basına yansımasını istemediklerini belirtti. Tehdidin kimler tarafından yapıldığını bilmediklerini söyleyen Yıldız, "Seferi Başkan'a 'Sen yedi canlısın, bombaladık ölmedin, bir çok nedenlerle üzerine geldik ölmedin. Ne olursa olsun bir gün senin kafanı keseriz' demek istediklerini düşünüyoruz. Biz de bu olayı yapanları nefretle kınıyoruz" diye konuştu. (Hakkari/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan ‘yeni yetme’lerle yürüyecek

SONRAKİ HABER

Ağrı\'da 3 kişinin öldüğü muhtarlık kavgasında 9 gözaltı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...