12 Ağustos 2014 15:05

Yavru kedileri işkenceyle öldüren kadın serbest bırakıldı

Yavru kedileri ayağıyla ezerek öldürme görüntüleri bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan kadın gözaltına alındı. Psikolojik sorunları olduğu ve bir süre tedavi gördüğü öğrenilen 27 yaşındaki Derya K., emniyetteki işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Yavru kedileri işkenceyle öldüren kadın serbest bırakıldı
Paylaş

Yavru kedileri ayağıyla ezerek öldürme görüntüleri bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan kadın gözaltına alındı. Psikolojik sorunları olduğu ve bir süre tedavi gördüğü öğrenilen 27 yaşındaki Derya K., emniyetteki işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Derya K., "Kedileri neden öldürdünüz?" sorusunu yönelten gazetecilere, "Hatırlamıyorum." cevabını verdi.

Fatih'te geçen gün, 2 yavru kediyi acımasızca öldüren 27 yaşındaki Derya Koçak, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Aksaray Şehit Vedat Ulusoy Polis Merkezi'ne getirildi. Koçak'ın gözaltında bulunduğu polis merkezinin önüne gelen bazı kitle örgütü üyeleri burada basın açıklaması yaptı. Grup adına açıklama yapan Onur Dalar, olayın takipçisi olacaklarını belirterek, "Bu olayın benzerlerinin yaşanmasına engel olacağız. Olaya sebep olan söz konusu şahsın cezalandırılması ve rehabilite edilmesi için hukuki olan bütün yolları deneyeceğiz" dedi.

Basın açıklamasının ardından grup sessiz bir şekilde dağıldı. Ardında kedilerin ölümüne sebep olan Derya Koçak ise akli dengesi yerinde olmadığı gerekçesiyle serbest bırakılarak ailesine teslim edildi. Annesi ile polis merkezinden çıkan Derya Koçak'a bazı hayvan severler tepki gösterdi. Koçak, polis aracına bindirilerek uzaklaştırıldı. Hayvan severler, Koçak'ın serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Fatih Sümbül Efendi Camii karşısında 10 Ağustos Pazar gecesi saat 03.00 sıralarında gerçekleşen olay, bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansımış, korkunç görüntüler infiale sebep olmuştu.

MAHALLEDEKİ SERİ HAYVAN ÖLÜMLERİ

Olay, art arda yaşanan hayvan ölümlerinin peşine düşen mahallelinin çabasıyla ortaya çıktı. Esrarengiz giyimli bir kişinin sokakta gördüğü hayvanlara işkence yaparak öldürdüğünü gördüğünü söyleyenlerin sayısı arttı. Önceki gün, aynı bölgede iki kedi yavrusunun ölüsü bulundu.

KAMERA EŞİNE ENDER RASTLANIR VAHŞETİ KAYDETTİ

Başlarının ezik olduğu görülen kedi yavrularının nasıl öldüğünü soruşturan mahalleli, olayın yaşandığı yerdeki kameraların varlığını fark etti. Kamera kayıtları izlenince inanılması zor vahşet ortaya çıktı. Kayıtlar geçtiğimiz  pazar gününe ait. Saat 03.00 sıraları. Kadın mı erkek mi olduğu anlaşılmayan tuhaf giyimli bir kişi anne kedi ve yavrularına işkence yapıyor. Yaşanan vahşeti anlatacak kelime yok. Ancak bir ara anne kedinin yavrularını tekmeleyen kişiye son bir hamleyle saldırışı var ki, bu çaba insanın gözünü yaşartıyor.  (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

\'Demirtaş\'ın başarısı demokrasi güçlerinin sorumluluğunu artırdı\'

SONRAKİ HABER

İş kazası elinden ayağından etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa