12 Ağustos 2014 10:42

Fenerbahçe’de gerginlik büyüyor

Fenerbahçe'de Ersun Yanal’ı istifaya götüren süreç, ses kaydı ve Aziz Yıldırım röportajlarıyla daha da karıştı.

Fenerbahçe’de gerginlik büyüyor
Paylaş

Fenerbahçe'de Ersun Yanal’ı istifaya götüren süreç, ses kaydı ve Aziz Yıldırım röportajlarıyla daha da karıştı.

Dün İnternet’e sızdırılan, Ersun Yanal’a ait olduğu iddia edilen ve soyunma odasında kayda alındığı anlaşılan ses kaydında Yanal, zaman zaman küfürlü ifadeler kullanarak kulüpten ayrılabileceğini söylüyordu.

Ses kaydından bir gün sonra Aziz Yıldırım'ın Milliyet Spor Müdürü Tayfun Bayındır’la yaptığı röportaj yayımlandı.

Yıldırım'ın, Yanal için söylediklerinden öne çıkanlar şöyle:
*Antrenmanlarda neler yapıldığını bir görseniz. Bir bilgisayardır tutturmuş gidiyor. Bilgisayarla şampiyonluk olmaz.
*Oyuncular istedi, toplantı yaptık. 25 kişi de aynı şeyi söyler mi? “Sabah selam veriyor, akşam başını çeviriyor, kimseyle konuşmuyor” dediler. Ama bir futbolcu dahi gelip de bana ‘Hocayı istemiyoruz gönder’ demedi. Onların tek istediği vardı, ‘Bize sevgi ve saygı göstersin. Liderlik yapsın’dı.
*Kopenhag’a gidildi. Oyunculara izin vermiş çarşıya göndermiş. Yanına bayan arkadaşını alarak bir cafeye oturuyor. Sonra çocuklar yanına gelince; ‘gelin siz de oturun’ diyor. Onlar da biz oturmayız, yarın maçımız var deyip otele gidiyorlar. Takımın kaldığı otelde kendisi ve bayan arkadaşı için takım ayrıldıktan sonra yer ayırtıyor. İzinler veriyor, 2.5 gün. Sow oradan Fransa’ya, Kadlec ülkesine gitmiş. Holmen araba kiralayıp ayrılmış. Böyle disipsizlinsizlik olur mu? Ben devreye girip bütün izinleri kaldırıp İstanbul’a getirttim herkesi.
*Her şeyin bir yolu yordamı vardır. İstifayı düşünüyorsan önce gelir bize sorarsın. Öyle yangından mal kaçırır gibi Anadolu Ajansı’na açıklama yapmazsın.
*26 Temmuz’da Topuk Yaylası’na bayan arkadaşlarını getiriyor. Bizim bir çalışanımızın arabasını kullanıyor. Sonra 4 gün izin veriyor. Kendisinin de Yunanistan’a gittiği söyleniyor.
*Salih’i istemedi. Sezon içinde Salih’i oynat oynat dedim ısrarla oynatmadı. Ne yaptı bu hoca söyleyin bana. Bir tane gence şans verdi mi koca sezon boyunca.

ERSUN YANAL MAHKEMEYE GİDİYOR

Ersun Yanal'ın avukatı Murat Teber, yayımlanan ses kaydıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Ersun Yanal Fenerbahçe'de, başarılı bir şekilde, kendinden ödün vererek çalışmış, medeni bir şekilde ayrılmıştır. Montajlı bir şekilde sanal aleme servis eden kişiler hakkında her türlü yasal işlem başlatılacaktır." (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ebola\'dan ölenlerin sayısı 1013\'e çıktı

SONRAKİ HABER

CHP\'de \'istifa\' ve \'kurultay\' sesleri; MYK yarın toplanıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...