10 Ağustos 2014 21:33

Kirasını ödeyemedi evden atıldı

Adana’nın Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi’nde oturan 52 Yaşındaki Yaşar Çimen adlı vatandaş ev kirasını ödeyemediği için ev sahibi tarafından sokağa atıldı.

Kirasını ödeyemedi evden atıldı
Paylaş

Adana’nın Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi’nde oturan  52 Yaşındaki Yaşar Çimen adlı vatandaş ev kirasını ödeyemediği için ev sahibi tarafından sokağa atıldı.

Yüreğir’de yaşayan Yaşar Çimen, iş bulamadığından dolayı eşinin evi terk ettiğini söyledi. 12 yaşında bir kız çocuğu babası olan Yaşar Çimen yaklaşık 3 aydır ev kirasını ödeyemediğinden dolayı ev sahibi tarafından dışarı atıldığını söyleyerek parklarda yattığını belirti.

Mesleğinin turizm ve otelcilik olduğunu hatırlatan Çimen, iş bulmak için başta Adana Valiliği olmak üzere bütün kurumlara başvurduğunu ancak bir sonuç alamadığını söyledi.
Yaşar Çimen “Günlerce mideme bir lokma ekmek girmedi. İş için nereye gitsem kapılar yüzüme kapatıldı. Çalıştığım bazı firmalar ise sigortamı yapmadı. Karın tokluğuna çalıştım. Allah rızası için bana iş versinler. 12 yaşında bir kızım var onun geleceğini düşünüyorum” dedi. (Adana/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

20 kişiyi taciz eden şüpheli yakalandı

SONRAKİ HABER

Seçimin kazananları ve kazanamayanları

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa